ΣΤΗΛΕΣ

Η selfie που "έκαψε" την εθνική Σκωτίας!

Η selfie που "έκαψε" την εθνική Σκωτίας!

Είναι δυνατόν μία selfie φωτογραφία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να καταδικάσει μία εθνική ομάδα σε αποκλεισμό από τα τελικά του Euro 2016; Ίσως και να είναι!

Νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στο Euro 2016 εξαιτίας μίας selfie φωτογραφίας... Ίσως η συγκεκριμένη πρόταση να ακούγεται σουρεάλ, δεν απέχει όμως και πολύ από την πραγματικότητα αν λάβει κανείς υπόψη τι εκτυλίχτηκε στο χορτάρι του "Hampden Park" το βράδυ της Πέμπτης.

Πρωταγωνιστής στην "ιστορία" ήταν ένας νεαρός Σκωτσέζος φίλαθλος ο οποίος κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στο Σκωτία-Πολωνία ξέφυγε από την προσοχή των ανθρώπων της ασφαλείας του γηπέδου και εισέβαλε στο χορτάρι, με αποκλειστικό στόχο να βγάλει μία φωτογραφία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Η selfie που "έκαψε" την εθνική Σκωτίας!

Πράγμα που κατάφερε πριν απομακρυνθεί εκτός αγωνιστικού χώρου από τους άνδρες ασφαλείας (ο κανονιέρης της Μπάγερν και της εθνικής Πολωνίας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να βγάλει μαζί του φωτογραφία), με την εν λόγω όμως κίνηση να αποδεικνύεται "μοιραία" για τους γηπεδούχους.

Η selfie που "έκαψε" την εθνική Σκωτίας!

Η Σκωτία κρατούσε στα χέρια της μία σημαντική νίκη καθώς είχε το προβάδισμα με 2-1 στις καθυστερήσεις όμως ο Λεβαντόβσκι την πλήγωσε στο 94' καθώς ισοφάρισε σε 2-2 και της στέρησε κάθε δυνατότητα να παλέψει την τελευταία αγωνιστική για την πρόκρισή της στα τελικά της διοργάνωσης.

Η selfie που "έκαψε" την εθνική Σκωτίας!

Που "κολλάει" η selfie στο γκολ του Λεβαντόβσκι; Με τις δύο ομάδες να έχουν πραγματοποιήσει έξι αλλαγές στο ματς ο διαιτητής Βίκτορ Κασάι θα κρατούσε κατά πάσα βεβαιότητα τρία λεπτά καθυστερήσεων, ωστόσο το τέταρτο λεπτο που κρατήθηκε ήταν για την εισβολή του Σκωτσέζου οπαδού που προκάλεσε καθυστέρηση στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Η selfie που "έκαψε" την εθνική Σκωτίας!

Η selfie με το ίνδαλμά του έδωσε τεράστια χαρά στο νεαρό Σκωτσέζο όπαδο, όμως το φινάλε σίγουρα θα τον απογοήτευσε, ειδικά αν σκέφτηκε πως το έξτρα λεπτό καθυστερήσεων ήταν δική του "δουλειά". Φυσικά, το θέμα πήρε μεγάλες διστάσεις και στα social media, με αρκετούς συμπατριώτες του να τον "λούζουν" με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για την κίνησή του αυτή.

Σημειώνεται πως αν η Σκωτία είχε κρατήσει τη νίκη θα πλησίαζε στους τρεις πόντους την Πολωνία και θα είχε την ευκαιρία να της κλέψει την τρίτη θέση την τελευταία αγωνιστική, υπό την προϋπόθεση ότι θα έπαιρνε τη νίκη στην έδρα του Γιβραλτάρ και οι Πολωνοί θα έχαναν εντός έδρας από την Ιρλανδία.

Σκωτία - Πολωνία 2-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ