ΣΤΗΛΕΣ

Η ομοσπονδία ξέχασε την... εσκεμμένη κάρτα του Μέσι7

FC Barcelona's Lionel Messi reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε κάρτα ηθελημένα στο τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, ωστόσο το όνομά του δεν βρίσκεται στο ποινολόγιο.

Ο Λιονέλ Μέσι αντίκρισε επίτηδες κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια, ώστε να απουσιάσει από την προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Γρανάδα, ωστόσο στο ποινολόγιο που δημοσιεύτηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας, το όνομά του δεν βρίσκεται στους τιμωρημένους!

Ο Αργεντινός επιθετικός τιμωρήθηκε στο 86ο λεπτό της νίκης 4-2 των Καταλανών επειδή "καθυστέρησε την επαναφορά της μπάλας στο παιχνίδι, με σκοπό να σπαταλήσει χρόνο", με βάση το φύλλο αγώνα.

Αυτή ήταν η πέμπτη κίτρινη κάρτα του για φέτος, που επισύρει αυτόματη τιμωρία μιας αγωνιστικής στην Primera Division και αυτή θα εκτιόταν στο θεωρητικά ακίνδυνο παιχνίδι με τους Ανδαλουσιάνους.

Παρ' όλα αυτά, όταν ανακοινώθηκαν οι τιμωρημένοι της επόμενης αγωνιστικής, το όνομά του απουσίαζε από τη λίστα, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένα μίνι πανδαιμόνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, η απουσία του ονόματός του οφείλεται σε λάθος εκ παραδρομής και την Πέμπτη θα ανακοινωθεί η διορθωμένη λίστα.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ