ΣΤΗΛΕΣ

Η Γιουνάιτεντ ψάχνει φιλάθλους που φώναζαν για το... πέος του Λουκακού

Manchester United's Romelu Lukaku, left, celebrates scoring his side's first goal of the game during their English Premier League soccer match against Southampton at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday, Sept. 23, 2017. (Andrew Matthews/PA via AP)
Manchester United's Romelu Lukaku, left, celebrates scoring his side's first goal of the game during their English Premier League soccer match against Southampton at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday, Sept. 23, 2017. (Andrew Matthews/PA via AP) ANDREW MATTHEWS/PA VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεργάζεται με την αστυνομία ώστε να εντοπίσει τους φιλάθλους της που φώναζαν το σύνθημα για το μέγεθος του πέους του Ρομελού Λουκακού, στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον μερίδας φιλάθλων της, οι οποίοι δεν υπάκουσαν στην οδηγία και συνέχισαν να φωνάζουν σύνθημα για το μέγεθος του... πέους του Ρομελού Λουκακού, το οποίο έχει κριθεί ρατσιστικό.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" εξήγησαν ότι βρίσκονται "σε συζητήσεις με την αστυνομία και ζητήσαμε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από τη Σαουθάμπτον, ώστε να προσπαθήσουμε να ταυτοποιήσουμε εκείνους που δεν σεβάστηκαν την επιθυμία του παίκτη να μην ακουστεί το τραγούδι".

Ο σύλλογος υποστήριξε ότι "τηρεί στάση μηδενικής ανοχής στα προσβλητικά συνθήματα και συμπεριφορά" και ότι "ο σύλλογος και ο παίκτης ήταν ξεκάθαροι, ζητώντας το τέλος του τραγουδιού".

Ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας, όμως, "επαίνεσαν" τον Βέλγο επιθετικό μετά από το γκολ του σημείωσε στο "Σεντ Μέρις", δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, με συνέπεια να προκαλέσουν την αντίδραση της Γιουνάιτεντ.

Στην αρχή της εβδομάδας, ο φορέας του ποδοσφαίρου που ασχολείται με την καταπολέμηση των διακρίσεων, ο "Kick It Out", έστειλε επιστολή στη Γιουνάιτεντ για το επίμαχο σύνθημα, ζητώντας από τον σύλλογο να ενημερώσει τους φίλους του ότι πρέπει να σταματήσουν να το τραγουδούν.

Photo credits: Andrew Matthews/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ