ΣΤΗΛΕΣ

Η Λάτσιο έσωσε τον Πικέ!

Η Λάτσιο έσωσε τον Πικέ!

Ο Ζεράρ Πικέ "τρελάθηκε" από τα αποτελέσματα των παιχνιδιών της Serie A το μεσημέρι της Κυριακής και προχώρησε σε μία απίστευτη υπόσχεση απέναντι στους αμέτρητους φανς του. Διαβάστε το story.

Αυτό που έγινε την Κυριακή δεν εχει προηγούμενο στην ποδοσφαιρική Ιταλία καθώς και οι 4 μεσημεριανές αναμετρήσεις ολοκλήρώθηκαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ: 2-2 ! Η αρχή έγινε με το Ελλάς Βερόνα-Τορίνο (13:30 ώρα Ελλάδας) ενώ πήραν σειρά τα ματς Έμπολι-Παλέρμο, Παλέρμο-Κάρπι και Σασουόλο-Αταλάντα (16:00 ώρα Ελλάδας).

Το γεγονός μάλιστα αυτό έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση στον Ζεράρ Πικέ έτσι ώστε να υποσχεθεί πως, σε περίπτωση που ερχόταν επίσης 2-2 το Λάτσιο-Ουντινέζε και το Ίντερ-Μίλαν, θα χάριζε μία φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όσους θα έκαναν retweet το συγκεκριμένο του post.

Φυσικά ακολούθησε "χαμός" ελέω των αμέτρητων "πιστών" που τον ακολουθούν στο Twitter, με 78.000 από αυτούς να αναδημοσιεύουν το σχόλιό του και να ελπίζουν σε δύο ισοπαλίες με σκορ 2-2 για να πάρουν τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" που τους υποσχέθηκε ο Πικέ.

Το όνειρο πάντως αυτό ξεθώριασε σύντομα καθώς η Λάτσιο νίκησε 2-0 την Ουντινέζε (λίγες ώρες αργότερα η Ίντερ επιβλήθηκε 1-0 της Μίλαν στο "Derby della Madonnina"), με τον Πικέ να "επιστρέφει" με νέο τιτίβισμα, λέγοντας: "Κρίμα, αλλά μείνετε ψύχραιμοι. Εάν υπάρχει ευκαιρία, θα το ξανακάνω σύντομα".

Σημειώνεται πως αν τα παιχνίδια έληγαν 2-2 και ο Πικέ ήταν αποφασισμένος να τιμήσει την υπόσχεσή του θα έπρεπε -βάσει υπολογισμών- να βγάλει από την τσέπη του κοντά στα 6.500.000 ευρώ για να πληρώσει για όλες αυτές τις φανέλες... Μάλλον ευχαριστώ θα πρέπει να πει στη Λάτσιο που απομάκρυνε τον "εφιάλτη"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ