ΣΤΗΛΕΣ

Η Λαρίσα γδύνεται και για την Ισπανία!

Η Λαρίσα γδύνεται και για την Ισπανία!

Η Λ. Ρικέλμε... πρόδωσε την Παραγουάη καθώς έκανε "καυτή" φωτογράφηση με τη σημαία της Ισπανίας ενόψει του τελικού


Η Λαρίσα Ρικέλμε έκανε πράξη την υπόσχεσή της και προχώρησε σε "καυτό" στριπτίζ ως δώρο στους παίκτες της Παραγουάης για την εκπληκτική πορεία τους στο 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό το δώρο προς τους άνδρες ποδοσφαιρόφιλους...

Το σέξι μοντέλο , που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο για το μπλουζάκι-θήκη κινητού με το οποίο έβλεπε όλα τα ματς της "albirroja" στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, έκανε γυμνή φωτογράφηση για το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Interviu" ενόψει του αποψινού τελικού του Μουντιάλ, βάφοντας μάλιστα επίμαχο σημείο του σώματός της με την ισπανική σημαία!

Στο πλαίσιο μάλιστα της συνέντευξης που παραχώρησε (το περιοδικό κυκλοφορεί στα περίπτερα τη Δευτέρα 12 Ιουλίου), αποκάλυψε ότι θαυμάζει από την ομάδα της "φούρια ρόχα" τους Φερνάντο Τόρες και Ίκερ Κασίγιας, τους οποίους χαρακτήρισε ως τα απόλυτα... αρσενικά!

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ήταν αυτή που απέκλεισε την Παραγουάη στα προημιτελικά της διοργάνωσης χάρη στο γκολ του Βίγια στο 83', με την Λαρίσα Ρικέλμε να δίνει "συγχωροχάρτι" ωστόσο στους πρωταθλητές Ευρώπης και να τάσσεται στο πλευρό τους για την κατάκτηση του τροπαίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ