ΣΤΗΛΕΣ

Η κάμερα εκθέτει τον Φαλκάο: "Ηρεμήστε να περάσουμε κι οι δύο"

Η κάμερα εκθέτει τον Φαλκάο: "Ηρεμήστε να περάσουμε κι οι δύο"

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Ρανταμέλ Φαλκάο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με του Περού, να μιλάει στους αντιπάλους του προκειμένου να ρίξουν... ρυθμούς, αφού το αποτέλεσμα βόλευε και τις δύο ομάδες. (VIDEO)

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής προσέφερε τρομερές συγκινήσεις, με την Αργεντινή και την Κολομβία να παίρνουν την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, το Περού να πηγαίνει στα μπαράζ και τη Χίλη... σπίτι της!

Η ήττα με 3-0 απ' τη Βραζιλία ήταν καταδικαστική για την ομάδα του Αλέξις Σάντσες, αφού, σε συνδυασμό με το 1-1 μεταξύ της Κολομβίας και του Περού, έχασε το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στη Κολομβία και το Περού, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Ρανταμέλ Φαλκάο να μιλάει στους αντιπάλους του προκειμένου να ρίξουν... ρυθμούς, αφού το αποτέλεσμα βόλευε και τις δύο ομάδες.

Όπως είναι λογικό, το εν λόγω βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, κυρίως απ' την πλευρά των φίλων της Χιλής.

Δείτε το VIDEO:

=

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ