ΣΤΗΛΕΣ

Η γκολάρα του Βάρντι με τα παπούτσια του Κριστιάνο

England's Jamie Vardy celebrates after scoring his side's opening goal during the international friendly soccer match between England and Italy at the Wembley Stadium in London, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
England's Jamie Vardy celebrates after scoring his side's opening goal during the international friendly soccer match between England and Italy at the Wembley Stadium in London, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Τζέιμι Βάρντι πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα απέναντι στην Ιταλία φορώντας τα παπούτσια του Κριστιάνο Ρονάλντο. (VIDEO)

Ένα από τα πιο δυνατά φιλικά αυτής της εβδομάδας ήταν αυτό ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία. Στο 26ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης ο Βάρντι με ένα εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Ντοναρούμα και έκανε το 1-0 για την Αγγλία.

Τα "λιοντάρια" δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος, όμως ο τρόπος που τελείωσε τη φάση ο επιθετικός της Λέστερ σε συνδυασμό με τα παπούτσια του έγιναν viral γρήγορα.

Ο Βάρντι αγωνίστηκε φορώντας τα παπούτσια γνωστής αθλητικής εταιρίας με την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και έτσι δεν άργησαν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να παρομοιάζουν τον τρόπο που τελείωσε τη φάση ο επιθετικός της Εθνικής Αγγλίας με εκείνη του Πρτογάλου επιθετικού.

Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ