ΣΤΗΛΕΣ

Η γκολάρα του Κιάσσου με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο!

Η γκολάρα του Κιάσσου με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο!

Ένα απίστευτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πίσω από τη γραμμή του κέντρου πέτυχε στον αγώνα της Κηφισιάς με την ΑΕ Μυλοποτάμου ο Κώστας Κιάσσος! (VIDEO)

Την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα πανέμορφο γκολ είχαν όσοι παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕ Κηφισιάς κόντρα στην ΑΕ Μυλοποτάμου για τον όγδοο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν με 2-1, όμως το τέρμα του Κώστα Κιάσσου θα μείνει στο μυαλό όλων όσων το παρακολούθησαν.

Στα 42του χρόνια ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ είδε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να είναι έξω από την εστία του και με εκτέλεση φάουλ λίγο πίσω από τη γραμμή του κέντρου πέτυχε ένα φανταστικό τέρμα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι με αυτό το γκολ η ΑΕ Μυλοποτάμου άνοιξε το σκορ στο 17' με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Τσαφταρίδη και Καϊμακούδη στο 39' και στο 86' αντίστοιχα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Φώτης από το οποίο προήλθε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους.

Απολαύστε το τέρμα που σημείωσε ο Κώστας Κιάσσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ