ΣΤΗΛΕΣ

Η φάρσα της χρονιάς σε οπαδό της Ρόμα!

Η φάρσα της χρονιάς σε οπαδό της Ρόμα!

Αγώνας Champions League στον καναπέ του σπιτιού με τους "κολλητούς" ή χωρίς αυτούς στο γήπεδο; Ένας οπαδός της Ρόμα επέλεξε το δεύτερο πέφτοντας όμως θύμα μίας πανέξυπνης φάρσας. Απολαύστε το video!

Μία από τις πιο καλοστημένες φάρσες της χρονιάς έστησε η Heineken, εκ των επίσημων χορηγών του Champions League, με το ανυποψίαστο θύμα να είναι ένας τιφόζο της Ρόμα και τους τρεις καλύτερους του φίλους να παίζουν το ρόλο των "συνεργών" σε μία απίστευτη κομπίνα εις βάρος του...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρωταγωνιστής της "ιστορίας" μας, Σιμόνε, βρίσκει (από έναν συνάδελφό του) ένα εισιτηριο VIP για τον πρώτο αγώνα της Ρόμα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Olimpico" για τους "16" του Champions League και καλείται να αποφασίσει αν θα πάει στο γήπεδο "σπάζοντας την παράδοση" που τον θέλει να βλέπει όλα τα σημαντικά ματς της ομάδας του με τρεις καλύτερους φίλους του.

Επιλέγει τελικά να πάει στο γήπεδο χωρίς να τους πει τίποτα όμως λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς παθαίνει "την πλάκα της ζωής του". Από τα μάτριξ του "Olimpico" βλέπει τους φίλους του στον καναπέ του σπιτιού, όπου μαζεύονται όλοι μαζί, να τον αποκαλούν "προδότη" και να του ζητούν να φύγει από εκεί για να δει το ματς μαζί τους! "Η θέση σου στον καναπέ σε περιμένει", του λένε.

Η φάρσα της χρονιάς σε οπαδό της Ρόμα!

Μάλιστα τον πληροφορούν πως υπάρχει ένα ελικόπτερο που τον περιμένει έξω από το γήπεδο για να προλάβει τη σέντρα, με τον Σιμόνε να αποχωρεί άρον-άρον μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς τόσο της Ρόμα όσο και της Ρεάλ!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκει καθώς θα ανακαλύψει προς μεγάλη του έκπληξη πως η παρέα του βρίσκεται και εκείνη στο γήπεδο, με την "τετράδα" να παρακολουθεί τελικά τον αγώνα από τον καναπέ μίας εκ των σουιτών του γηπέδου...

Δείτε το απίστευτο video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ