ΣΤΗΛΕΣ

Η ευκαιρία της σεζόν στην Championship

Η ευκαιρία της σεζόν στην Championship

Ο Νιλ Μοπέ θα βλέπει την ευκαιρία που έχασε στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με την Κάρντιφ και θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο! (video)

Ο Νιλ Μοπέ έχασε μία ευκαιρία που συγκαταλέγεται στις υποψήφιες για το βραβείο της χειρότερης του 2017, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπρέντφορντ απέναντι στην Κάρντιφ για την 17η αγωνιστική της Championship.

Ο 21χρονος επιθετικός πήρε την μπάλα μετά από πάσα του Όλι Γουότκινς, ο οποίος έκλεψε από τον Σον Μόρισον, μετά από ολιγωρία τόσο του αμυντικού των Ουαλών όσο και του τερματοφύλακά του, Νιλ Έθριτζ.

Μόνος του και χωρίς τερματοφύλακα απέναντί του, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έκανε μερικά βήματα, περιμένοντας να περάσει από μπροστά του ένας αμυντικός των γηπεδούχων, ο οποίος πραγματοποιούσε μία κούρσα απελπισίας για να προλάβει το σουτ.

Όταν τον απέφυγε, είχε σχεδόν όλη την εστία δική του για να πλασάρει, από το κέντρο της μικρής περιοχής που στεκόταν. Κι όμως, κατάφερε να στείλει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι, άουτ...

"Ο Νιλ γνωρίζει ότι θα έπρεπε να σκοράρει και 999 φορές στις 1.000 θα το έκανε. Είχε μία από αυτές τις στιγμές που δεν θέλεις να βλέπεις στα γήπεδα", είπε ο προπονητής του, Ντιν Σμιθ, μετά από τον αγώνα.

Οι "μέλισσες" βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 0-1 σε εκείνο το σημείο και δέχθηκαν ακόμα ένα τέρμα, με συνέπεια να ηττηθούν και να παραμείνουν σε απόσταση από τις θέσεις των playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ