ΣΤΗΛΕΣ

"Η επιστροφή του Μουρίνιο" σε διαφημιστική πινακίδα

"Η επιστροφή του Μουρίνιο" σε διαφημιστική πινακίδα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι ελεύθερος από τη Ρεάλ στις 2 Ιουνίου και κάποιοι στο Νησί έχουν σπεύσει ήδη να του φορέσουν τη φόρμα της Τσέλσι. Διαβάστε το story.

Οι οπαδοί της Τσέλσι μετρούν τις ημέρες αντίστροφα για να λήξει επίσημα η θητεία του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ (τελευταίο του ματς στον πάγκο της είναι την 1η Ιουνίου) και να έρθει η συμφωνία με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, γεγονός που έδωσε "έμπνευση" σε μία εταιρία για να κάνει τη μεταγραφή του "special one" λίγο νωρίτερα.

Έτσι αν περπατήσει κανείς στην οδό Χόλαντ στο Κένσινγκτον του Δυτικού Λονδίνου τότε θα του τραβήξει σιγουρα την προσοχή μία ηλεκτρονική διαφημιστική πινακίδα, η οποία εδώ και λίγες ημέρες εμφανίζει τον Ζοζέ Μουρίνιο στα χρώματα της Τσέλσι.

"Η δεύτερη επιστροφή" και "Special one" είναι οι πλέον χαρακτηριστικές λεζάντες που εμφανίζονται συνήθως κάτω από τη φωτογραφία του "μπλε Μουρίνιο", με το ρεπορτάζ της "Daily Mail" να αναφέρει πως πολλοί ανυποψίαστοι τσεκάρουν τα κινητά τους βλέποντας την πινακίδα, για να δουν αν έχει γίνει όντως η μεταγραφή!

"Η επιστροφή του Μουρίνιο" σε διαφημιστική πινακίδα
© RIK SHARMA/@RBSFEATURES

Όλο όμως αυτό το σκηνικό έχει στηθεί από την Daylite LED, εταιρία που έχει τα δικαιώματα για αυτή τη διαφημιστική πινακίδα, η οποία έχει ως στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να επεκτείνει τον χρόνο παρουσίας του στην περιοχή.

"Εάν μας πάρει ο Μουρίνιο τηλέφωνο και μου ειπε να κατεβάσω τη διαφήμιση, θα το κάνω αμέσως!", τόνισε εκπρόσωπος της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ