ΣΤΗΛΕΣ

Η εξήγηση του γκολκίπερ της Μάιντς για την γκάφα του

Η εξήγηση του γκολκίπερ της Μάιντς για την γκάφα του

Το video με την γκάφα του Ρόμπιν Τσέντνερ έγινε viral και λίγες ώρες αργότερα, ο τερματοφύλακας της Μάιντς έδωσε τη δική του εξήγηση για το τραγικό λάθος του. (VIDEO)

Ο τερματοφύλακας της Μάιντς, Ρόμπιν Τσέντνερ, αποπειράθηκε να κάνει την γκάφα της χρονιάς στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Γκλάντμπαχ, ωστόσο κατάφερε να το σώσει στο τέλος, προτού δεχθεί γκολ.

Ο 23χρονος γκολκίπερ δέχθηκε πάσα από έναν συμπαίκτη του, κοντρόλαρε με το ένα πόδι και στη συνέχεια σήκωσε το βλέμμα του για να αναζητήσει ελεύθερο συμπαίκτη του. Μέχρι να τον βρει η μπάλα είχε φύγει από το σημείο που έκανε το κοντρόλ, χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί. Κάποια στιγμή, το μάτι του εντόπισε ελεύθερο συμπαίκτη και έκανε την κίνηση της πάσας, μόνο που η μπάλα δεν ήταν εκεί!

Γύρισε έντρομος το κεφάλι του, είδε ότι η μπάλα είχε απομακρυνθεί και έτρεξε να την μαζέψει, την ώρα που έσπευδε από πίσω ένας αντίπαλος. Εν τέλει, κατάφερε να διατηρήσει την κατοχή και να αποσοβήσει την γκάφα της χρονιάς.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσέντνερ έδωσε εξηγήσεις on camera για το λάθος του, σημειώνοντας πως μπέρδεψε την μπάλα με το σημείο του πέναλτι! "Δέχθηκα την μπάλα και κοίταξα σε ποιον μπορώ να την δώσω. Με την άκρη του ματιού μου είδα κάτι άσπρο και νόμιζα ότι ήταν η μπάλα. Πήγα να τη δώσω στο κέντρο στον Γκμπαμέν, αλλά δεν ήρθα σε επαφή με την μπάλα και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν καν εκεί!", δήλωσε. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ