ΣΤΗΛΕΣ

Η "αποκριάτικη" εμφάνιση της Κολωνίας

Η "αποκριάτικη" εμφάνιση της Κολωνίας

Η Κολωνία παρουσίασε την τρίτη της φανέλα, η οποία είναι φανερά εμπνευσμένη από το τοπικό καρναβάλι που ξεκινά στη γερμανική πόλη κάθε Νοέμβρη.

Το καρναβάλι της Κολωνίας είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γερμανία, μάλιστα τόσο που να χαρακτηρίζεται ως η "πέμπτη εποχή του χρόνου". Τόσο που αυτή η παράδοση να αφήσει το αποτύπωμά της και στην τρίτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν.

Συγκεκριμένα σ' αυτή αποτυπώνεται το κοστούμι ενός στρατιωτικού, με το παραδοσιακό χρώμα (κόκκινο) να κυριαρχεί. Στο ύψος του θώρακα υπάρχει το σύμβολο της πόλης πλαισιωμένο εκ δεξιών κι εξ' ευωνύμων από το έμβλημα εταιρίας ένδυσης (Erima) και του συλλόγου αντίστοιχα.

Το ντεμπούτο της τρίτης ιδιαίτερης εμφάνισης θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου, όταν η Κολωνία θα υποδεχθεί τη Μάιντς - ομάδα που έχει τα ίδια χρώματα στις εμφανίσεις - για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga. Η έναρξη του καρναβαλιού της Κολωνίας είναι προγραμματισμένη για τις 11 Νοεμβρίου στις 11:11 τοπική ώρα ενώ η λήξη του τοποθετείται για την έναρξη της Σαρακοστής των Καθολικών, συνοδευόμενη από μία μεγαλοπρεπή παρέλαση.

Δείτε την εντυπωσιακή τρίτη εμφάνιση της Κολωνίας, η οποία μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στην 9η θέση με 14 βαθμούς:

Η "αποκριάτικη" εμφάνιση της Κολωνίας
Η "αποκριάτικη" εμφάνιση της Κολωνίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ