ΣΤΗΛΕΣ

Γόρδιος δεσμός τα... κορδόνια για τον Μπαλοτέλι

Γόρδιος δεσμός τα... κορδόνια για τον Μπαλοτέλι

Μετά την επική μάχη με την σαλιάρα του, που έγραψε ιστορία, ο Μάριο Μπαλοτέλι ξαναχτύπησε. Έχασε τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Ναντ και κάλεσε σε ενισχύσεις, αφού δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τα... κορδόνια του! (video)

Ότι κουβαλάει καντάρια τρέλας είναι γνωστό και ευθύνεται για το γεγονός πώς δεν αξιοποίησε ποτέ στο έπακρο το ταλέντο του, αν και μέχρι τα 24 του είχε προλάβει να περάσει από ένα σωρό σπουδαίους συλλόγους.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι εκκεντρικός τύπος, κυκλοθυμικός και συχνά "κολλάει" το μυαλό του, χαρίζοντας στιγμές αξέχαστες. Εντός και εκτός γηπέδου.

Ποιος δεν θυμάται για παράδειγμα να δίνει μάχη για να φορέσει μια... προπονητική σαλιάρα; Το έκανε στην Μάντσεστερ Σίτι, το έκανε και στη Λίβερπουλ, έγραψε ιστορία.

Και είπε να το επαναλάβει λίγα χρόνια μετά. Αυτή τη φορά ο ιδιόρρυθμος Ιταλός φορ έχασε τα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης με την Ναντ γιατί δεν μπορούσε να βγάλει πέρα με τα... κορδόνια του!

Γόρδιος δεσμός αποδείχθηκε για τον Μπαλοτέλι ο κόμπος που είχε κάνει και τον πίεζε πολύ, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται άνετα. Προσπάθησε να τα λύσει, δεν τα κατάφερε και κάλεσε σε ενισχύσεις ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου της Νις, που τελικά κατάφερε να απεγκλωβίσει τον Ιταλό από το δράμα του.

Ο τεχνικός της Νις, Λουσιάν Φαβρ, ρωτήθηκε για το γεγονός και υποστήριξε πως στα 40 χρόνια που είναι προπονητής δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιο περιστατικό...

Δείτε τα βίντεο:







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ