ΣΤΗΛΕΣ

Φίλαθλος της Νόριτς έγινε... τέταρτος διαιτητής στο ματς με την Πρέστον!

Φίλαθλος της Νόριτς έγινε... τέταρτος διαιτητής στο ματς με την Πρέστον!

Στο Νόριτς - Πρέστον στο "Carrow Road", ο ένας βοηθός αποχώρησε με μυικό πρόβλημα, τον αντικατέστησε ο τέταρτος και την δική του θέση την πήρε φίλαθλος της Νόριτς επειδή δεν υπήρχε άλλος στο γήπεδο. (VIDEO)

Αν το βλέπαμε σε ελληνικό γήπεδο, θα λέγαμε για την Ψωροκώσταινα που μόνο εδώ γίνονται τέτοια σκηνικά. Θα πετούσαμε και μια... Ουγκάντα στη μέση για να δέσει το γλυκό, διότι πάντα αρεσκόμαστε στους χαρακτηρισμούς. Να όμως που το παρακάτω περιστατικό συνέβη στην προηγμένη Αγγλία και ας μην επρόκειτο για ματς της Premier League.

Στο Νόριτς - Πρέστον στο "Carrow Road", ο ένας βοηθός αισθάνθηκε ενοχλήση στον προσαγωγό και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Έτσι, λοιπόν, την θέση του πήρε ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης.

Όλα καλά μέχρι εδώ, κανένα πρόβλημα. Τον τέταρτο όμως ποιος θα τον αντικαθιστούσε; Στο γήπεδο δεν υπήρχε σχετική πρόβλεψη και ως εκ τούτου το ματς ήταν κυριολεκτικά στον "αέρα". Εντέλει, η λύση δόθηκε με φίλαθλο της Νόριτς, ο οποίος εκτέλεσε χρέη τέταρτου, αφού πρώτα έλαβε τις σχετικές οδηγίες!

Ο λόγος για τοη Ντέιβινρ Θόρνχιλ, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία για τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθέναν μας και μάλιστα γνώρισε την αποθέωση απ' όλο το γήπεδο. Αν μη τι άλλο, κάτι ανάλογο δεν είχαμε ξαναδεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ