ΣΤΗΛΕΣ

"Ευχαριστήθηκα την ήττα της Ίντερ"

Foto Mauro Scrobogna / LaPresse
23-05-2013 Roma
Economia
Assemblea Confindustria
Nella foto Giorgio Squinzi

Photo Mauro Scrobogna / LaPresse
23-05-2013 Rome (Italy)
Confindustria assembly
In the photo Giorgio Squinzi
Foto Mauro Scrobogna / LaPresse 23-05-2013 Roma Economia Assemblea Confindustria Nella foto Giorgio Squinzi Photo Mauro Scrobogna / LaPresse 23-05-2013 Rome (Italy) Confindustria assembly In the photo Giorgio Squinzi LAPRESSE

Η Ίντερ γνώρισε την πρώτη της ήττα στη Serie A και ο πρόεδρος της Σασουόλο δεν έκρυψε τη χαρά του κάνοντας λόγο για την τρομερή τύχη που είχαν μέχρι πρότινος οι "νερατζούρι". Σημείωση: είναι δεδηλωμένος υποστηρικτής της Μίλαν!

Το "6 στα 6" που ονειρεύονταν οι φίλοι της Ίντερ δεν ήρθε ποτέ το βράδυ της Κυριακής, αντίθετα ήρθε μία βαριά ήττα με 4-1 από τη Φιορεντίνα που έφερε τους "βιόλα" στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και στη διαφορά τερμάτων.

Ο Πάουλο Σόουζα και οι άνθρωποι της Φιορεντίνα φρόντισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους παρά τη σπουδαία επιτυχία όμως δεν έκανε το ίδιο και ο Τζόρτζιο Σκουίντσι, με τον πρόεδρο της Σασουόλο και υποστηρικτή της Μίλαν να δηλώνει δημόσια πως ευχαριστήθηκε την ήττα της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

"Ευχαριστήθηκα την ήττα της Ίντερ"

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς βρέθηκε σε πολύ άσχημη βραδιά κόντρα στη Φιορεντίνα και από δικά του λάθη προήλθαν τα δύο πρώτα γκολ των 'βιόλα" μέσα στο Μιλάνο

"Ως μιλανίστα, το απόλαυσα αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής. Από όσα είχα δει η Ίντερ είχε πολύ μεγάλη τύχη στα πρώτα παιχνίδια της, οπότε η γκέλα με τη Φιορεντίνα δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη", δήλωσε ο πρόεδρος των "νεροβέρντι", ο οποίος για την ομάδα του που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος (μοναδική αήττητη) είπε:

"Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο ψηλά, ακόμα και στο τελευταίο ματς (σ.σ. 1-1 κόντρα στην Κιέβο Βερόνα) είχαμε μία αμφιλεγόμενη διαιτησία το λιγότερο". Όσον αφορά τέλος στα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για τον Μπεράρντι περιορίστηκε να πει "πως δεν πρέπει να ακούει ο κόσμος αυτά που γράφονται στον Τύπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ