ΣΤΗΛΕΣ

Εχθρός του Ράις οι... μύγες

Εχθρός του Ράις οι... μύγες

Ο Ταϊρίς Ράις βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες στη Γερμανία, έχοντας ήδη εντοπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει τη φετινή σεζόν. Κι όχι, δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό (pic).

Η Μπάμπεργκ προσέφερε στον Ταϊρίς Ράις το φετινό καλοκαίρι την ευκαιρία να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή αφρόκρεμα, μετά από μια κακή σεζόν, που τον βρήκε κατά βάση να προπονείται μόνος του στη Βαρκελώνη.

Ο βραχύσωμος γκαρντ υπέγραψε με τη γερμανική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται επίσης ο Νίκος Ζήσης, με στόχο να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του και να διεκδικήσει ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι.

Οι δυσκολίες που βίωσε πέρσι ήταν κυρίως αγωνιστικής φύσεως. Αυτές που ήδη συνάντησε στη Γερμανία είναι ξεχωριστές. Κι αυτό γιατί, όπως σημείωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δεν μπορεί να συνηθίσει τις... μύγες.

" Αχρείαστη σημείωση: η Γερμανία έχει τις περισσότερες μύγες στον πλανήτη. Εκατομμύρια και εκατομμύρια μύγες", έγραψε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει λίγο αργότερα -κι αφού μεσολάβησε η απάντηση του Νίκου Ζήση- πως " προσπάθησα να φάω έξω, ποτέ ξανά".

Εχθρός του Ράις οι... μύγες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ