ΣΤΗΛΕΣ

Έβερτον - Γουλβς: Εισβολή... μαύρης γάτας στο Γκούντισον Παρκ (VIDEOS)

Wolverhampton Wanderers' Diogo Jota, left, clashes with Everton goalkeeper Jordan Pickford during the  English Premier League soccer match between Everton and Wolverhampton Wanderers at Goodison Park, in Liverpool, England, Saturday, Feb. 2, 2019. (Peter Byrne/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Diogo Jota, left, clashes with Everton goalkeeper Jordan Pickford during the English Premier League soccer match between Everton and Wolverhampton Wanderers at Goodison Park, in Liverpool, England, Saturday, Feb. 2, 2019. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Μία μαύρη γάτα έκανε τη δική της βόλτα στο Γκούντισον Παρκ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Έβερτον με τη Γουλβς και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Έβερτον φιλοξένησε στην έδρα της τη Γουλβς και ηττήθηκε 3-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League. Σε λίγο καιρό οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» θα έχουν ξεχάσει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ενδεχομένως όμως θα θυμούνται τη μαύρη γάτα που μπήκε στο γήπεδο και δεν αποδείχτηκε γούρικη.

Στο 67ο λεπτό του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να συνέλθουν καθώς μόλις είχαν δεχτεί το τρίτο γκολ από τους αντιπάλους τους. Έστω κι αν ήθελαν να βρουν ρυθμό, δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν, καθώς έκανε την εμφάνισή της μία μαύρη γάτα. Μάλιστα έκανε τη βόλτα της χωρίς να δίνει σημασία σε κανέναν.

Οι άνθρωποι του γηπέδου επιδόθηκαν στο κυνήγι της για περίπου τρία λεπτά, πριν τελικά "δραπετεύσει" προς τα αποδυτήρια του γηπέδου...

Δείτε τα βίντεο:

Photo Credits:AP Photo/Peter Byrne

Cat on the Goodison Park pitch during Everton vs. Wolves from r/soccer
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ