ΣΤΗΛΕΣ

Έσπασε την τηλεόραση στο πέναλτι του Μέσι!

Έσπασε την τηλεόραση στο πέναλτι του Μέσι!

Η Βρετανίδα πρώην επταθλήτρια και χάλκινη Ολυμπιονίκης, Κέλι Σόδερτον, ξέσπασε πάνω στην... τηλεόρασή της κατά τη διάρκεια του Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα βλέποντας τον Ματιέ Φλαμινί να υποπίπτει σε πέναλτι πάνω στον Λιονέλ Μέσι!

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να αντιληφθούμε πόσο απογοητευμένοι πρέπει να αισθάνθηκαν στο φινάλε του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα οι φίλοι της Άρσεναλ ( η ομάδα τους βρίσκεται πλέον με το... ενάμισυ πόδι εκτός συνέχειας του Champions League μετά την ήττα με 2-0 στο "Emirates" ) αποτελεί η περίπτωση της Κέλι Σόδερτον.

Διαβάστε για τα αγαπημένα "θύματα" του Λιονέλ Μέσι.

Η 39χρονη Βρετανίδα πρώην επταθλήτρια, χάλκινη Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, παρακολούθησε από την τηλεόραση τους αγαπημένους της "κανονιέρηδες" για να έρθει όμως κάποια στιγμή το απίστευτο ξέσπασμά της με στόχο την τηλεόρασή της!

Έσπασε την τηλεόραση στο πέναλτι του Μέσι!

Βλέποντας τον Φλαμινί να κάνει πέναλτι στον Μέσι μόλις 47 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, η Σόθερτον αγανάκτησε με την ενέργεια του παίκτη της Άρσεναλ και πέταξε το τηλεχειριστήριο προς την τηλεόραση, πετυχαίνοντας να την... σπάσει!

Δεν έχασε πάντως το χιούμορ της καθώς με δεδομένο πως το ακόντιο ήταν το αγώνισμα που τη δυσκόλευε περισσότερο στο έπταθλο, έγραψε κατόπιν στο Twitter πως αν είχε τέτοιες βολές και στους αγώνες ίσως η επαγγελματική της καριέρα να ήταν ακόμα πιο πετυχημένη.

* Η φωτογραφία που ανέβηκε από τον φίλο της Σόδερτον, Τζέιμι Φοξ, είναι αρχείου και δεν είναι από την σπασμένη τηλεόραση της πρωην αθλήτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ