ΣΤΗΛΕΣ

Έπεσε σε αμάξι το πούλμαν της Μπάγερν!

Έπεσε σε αμάξι το πούλμαν της Μπάγερν!

Το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τη Μπάγερν. Όχι μόνο για την ήττα που γνώρισε από την Άρσεναλ στο "Emirates" αλλά και για το τρακάρισμα που είχε στο δρόμο προς το γήπεδο το πούλμαν της ομάδας!

Αν η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, οι άνθρωποι της Μπάγερν μπορούν να ισχυρίζονται πως το βράδυ της Τρίτης φάνηκε πως δεν θα ήταν ρόδινο για αυτούς από πολύ νωρίς. Και αυτό γιατί αρκετές ώρες πριν από το φινάλε του αγώνα τους κόντρα στην Άρσεναλ, που τους βρήκε να χάνουν με 2-0 και να γνωρίζουν την πρώτη τους απώλεια βαθμών στο Champions League, είδαν το πούλμαν της ομάδας να εμπλέκεται σε τρακάρισμα στους δρόμους του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, την ώρα που είχαν επιβιβαστεί σε αυτό τόσο οι παίκτες όσο και ο Γουαρδιόλα (για να μεταβούν στο "Emirates Stadium") ο οδηγός έριξε το πούλμαν πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι μαύρου χρώματος, στην προσπάθειά του να κάνει όπισθεν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μετά το τρακάρισμα ο Πεπ Γουαρδιόλα κατέβηκε από το πούλμα και άρχισε να φωνάζει ενώ το ευχάριστο είναι πως προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο αμάξι καθώς δεν ήταν κανείς μέσα σε αυτό. Αξίζει μάλιστα να σημειώσει κανείς πως το πούλμαν της Μπάγερν "μάζεψε" και μία κλήση για παράνομη στάθμευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ