ΣΤΗΛΕΣ

Έπαιξε στόπερ και έβαλε αυτογκόλ ο Μπεργκ!

Έπαιξε στόπερ και έβαλε αυτογκόλ ο Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ έπαιξε στην περισσότερη διάρκεια του ματς της Αλ Αΐν με την Αχμπάν, ως στόπερ και έστειλε κατά λάθος την μπάλα στην εστία της ομάδας του. (VIDEOS)

Αν κάποιος έλεγε στον Μπεργκ ότι στα 31 του θα έπαιζε στόπερ μάλλον ο Σουηδός θα ξεκαρδιζόταν στα γέλια. Τελικά, όμως, συνέβη και αυτό πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού ο οποίος θα θυμάται για πάντα το παιχνίδι της Αλ Αΐν με την Αχμάν για το Λιγκ Καπ.

Λόγω των πολλών απουσιών που είχε η ομάδα του ο Σουηδός πέρασε τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ως στόπερ, για κάποια λεπτά έπαιξε ως χαφ για να ολοκληρώσει το ματς στη φυσική του θέση, δηλαδή αυτή του σέντερ.

Όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν ο Μπεργκ ξεκίνησε το ματς σε ρόλο κεντρικού αμυντικού έχοντας μάλιστα ορισμένες καίριες επεμβάσεις, όμως στο 52' βοήθησε τον Μπακαρί Κονέ να σκοράρει. Η Αλ Αΐν ήταν μπροστά στο σκορ από το 28' με τέρμα του Ιμπραχίμ, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52'. Ο Μοχαμάντ Αμπάς έκανε το γύρισε, ο Μπακαρί Κονέ σούταρε η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Σουηδού και κατέληξε στην εστία της Αλ Αΐν.

Στο 64' οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 και αυτό άρχισε να φέρνει τον Μπεργκ πιο κοντά στη φυσική του θέση. Αρχικά, έπαιξε για λίγο ως αμυντικός μέσος και μετά το 2-2 από τον Ντόουγκλας πέρασε στην κορυφή της επίθεσης με τον Αμπντουλάχ να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 84' και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του Μπεργκ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ