ΣΤΗΛΕΣ

Έξαλλος ο Ζιρού όταν οι δημοσιογράφοι στράφηκαν προς τον Εμπαπέ

Έξαλλος ο Ζιρού όταν οι δημοσιογράφοι στράφηκαν προς τον Εμπαπέ

Ο Ολιβιέ Ζιρού εκνευρίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι στους οποίους μιλούσε τον... παράτησαν και στράφηκαν προς τον Κιλιάν Εμπαπέ που περνούσε από πίσω του (video).

Ο Ολιβιέ Ζιρού έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη μετά από τη νίκη της Γαλλίας στη Ρωσία, στο πλαίσιο φιλικού προετοιμασίας των δύο εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και εκνευρίστηκε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Την ώρα που μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου, από πίσω του πέρασε ο παρτενέρ του στην επίθεση και σκόρερ δύο τερμάτων των "πετεινών", Κιλιάν Εμπαπέ, με συνέπεια οι δημοσιογράφοι να σταματήσουν να προσέχουν τον επιθετικό της Τσέλσι και να φωνάζουν σε εκείνον της Παρί Σεν Ζερμέν.

"Θέλετε να μιλήσετε σε εκείνον;" ρώτησε με εμφανή εκνευρισμό στο πρόσωπό του ο Ζιρού, δείχνοντας τον Εμπαπέ που απομακρυνόταν από τον χώρο, δίχως να δίνει σημασία στο τι γινόταν πίσω του.

Οι δημοσιογράφοι άρχισαν να απαντούν "όχι, όχι", όμως, ο Ζιρού έκανε κίνηση να αποχωρήσει. Μετά από... παρακάλια των δημοσιογράφων, ο ευέξαπτος Γάλλος ποδοσφαιριστής επέστρεψε λέγοντας "δεν ξέρω, εγώ μιλάω σε εσάς"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ