ΣΤΗΛΕΣ

Εκπληκτικό Video: Βραζιλιάνοι βουλευτές ανταλλάσσουν "χαρτάκια" του Μουντιάλ μέσα στη Βουλή

Εκπληκτικό Video: Βραζιλιάνοι βουλευτές ανταλλάσσουν "χαρτάκια" του Μουντιάλ μέσα στη Βουλή

Δύο Βραζιλιάνοι βουλευτές είχαν τόση μεγάλη αγωνία κατά τη διάρκεια Νομοθετικής Συνέλευσης που αντάλλασσαν αυτοκόλλητα της Panini για να συμπληρώσουν το άλμπουμ τους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου (VIDEO)

Κατανοούμε ότι τα άλμπουμ της Panini αποτελούν λατρεία χρόνων για πολλούς. Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας κυκλοφόρησε το άλμπουμ του Μουντιάλ και ήδη αρκετοί κάνουν ότι μπορούν για να το συμπληρώσουν.

Μόνο που οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας έχουν γίνει viral! Πρόκειται για δύο Βραζιλιάνους βουλευτές οι οποίοι κατά τη διάρκεια συζήτησης για την ψήφιση ενός νομοσχεδίου συνελήφθησαν να συμπληρώνουν το άλμπουμ τους και να ανταλλάσσουν χαρτάκια!

Ένας χρήστης του twitter ανέβασε video και φωτογραφίες από το συμβάν με τους πρωταγωνιστές να γνωρίζουν δημόσια κατακραυγή. Κάτι απολύτως φυσιολογικό αφού όπως συμβαίνει και στη χώρα μας οι Βραζιλιάνοι βουλευτές αμείβονται αδρά (περίπου 6.000 ευρώ το μήνα), την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει στα όρια της φτώχειας.

Δείτε στο video που ακολουθεί τι ακριβώς έκαναν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ