ΣΤΗΛΕΣ

Έκαναν την ανάγκη τους στο γήπεδο!

Έκαναν την ανάγκη τους στο γήπεδο!

Ο Ντόουγκλας ντος Σάντος ούρησε στο "Μαρακανά", ωστόσο δεν είναι ο μόνος που έχει "πιάσει στα πράσα" ο τηλεοπτικός φακός, στο παρελθόν. (VIDEOS)

Ανάγκη φυσιολογική είναι οπότε δεν μπορεί να ρυθμιστεί χρονικά. Μπορεί να τύχει και πάνω στην πιο ακατάλληλη ώρα. Ο Ντόουγκλας ντος Σάντος της Γκρέμιο ήταν το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Ωστόσο, στο παρελθόν την έχουν πατήσει κι άλλοι. Μεταξύ αυτών οι Ρονάλντο, Λέμαν αλλά κι ο δικός μας, Γιώργος Καραγκούνης.

Ρονάλντο

Ναι, το "φαινόμενο". Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996, στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του γκολ των Ούγγρων κι έκανε την ανάγκη του. Έξυπνα, με τον Ριβάλντο να τον καλύπτει. Ωστόσο, ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" το περιστατικό...

Χόρχε Βαλδίβια

Ο 31χρονος διεθνής Χιλιανός επιτελικός μέσος, δεν άντεξε στην αναμέτρηση της Παλμέιρας με τη Σάντο Αντρέ. Χωρίς κάλυψη, χωρίς ντροπές σε σχέση με τον προηγούμενο κύριο. Κι άνετος, μετά το συμβάν.

Γενς Λέμαν

Ο 45χρονος Γερμανός πρώην τερματοφύλακας των Σάλκε, Μίλαν, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ και Στουτγκάρδης ήταν τουλάχιστον πιο διακριτικός, βγήκε έξω από τις πινακίδες και έκανε ο,τι έκανε.

Φερνάντο Ναβάρο

Ο 33χρονος δεξιός μπακ, πρώην της Σεβίλλης και νυν της Ντεπορτίβο, Φερνάντο Ναβάρο, ήταν στον πάγκο. Αυτό δε σημαίνει ότι άντεχε. Αλλά, είχε τη συμπαράσταση του Κολομβιανού -τότε- συμπαίκτη του, Κάρλος Μπάκα. Αποστολή εξετελέσθη.

Ράσελ Πάκερ

Από το χώρο του ποδοσφαίρου, σ' αυτόν του ράγκμπι. Νεοζηλανδός. Το άγχος πριν τη αναμέτρηση των NZ Warriors με την Μπρισμπέιν, μπορεί να επιτάχυνε τη διαδικασία. Δείτε την ανακούφιση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις

Η ανάγκη ήρθε φυσιολογικά στον Κάρλος Αλμπέρτο κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης της Βάσκο Ντα Γκάμα, και εκείνος δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Η φωτογραφία αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο.

Έκαναν την ανάγκη τους στο γήπεδο!

Μάριο Γκέτσε

Όταν αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ, πριν την αναμέτρηση με τη Μάλαγα. "Λέρωσε" το "Εστάδιο Μουνισιπάλ Λα Ροσαλέδα". Νόμιζε ότι κανείς δεν τον είχε πάρει χαμπάρι...

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...

Από τη χώρα μας υπάρχει το παράδειγμα του Γιώργου Καραγκούνη. Ο "Κάρα" είχε επισκεφτεί το "Camp Nou" με τον Παναθηναϊκό, ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα. Ούρησε στη φυσούνα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αντί επιλόγου...

Αν δεν χορτάσατε τις προηγούμενες περιπτώσεις δείτε και μερικές ακόμη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ