ΣΤΗΛΕΣ

Δύο freestyler Ιάπωνες κατέρριψαν παγκόσμια ρεκόρ ντρίμπλας!

Δύο freestyler Ιάπωνες κατέρριψαν παγκόσμια ρεκόρ ντρίμπλας!

Δύο freestyler Ιάπωνες ποδοσφαιριστές κατέρριψαν τα ρεκόρ Guinness ντρίμπλας ''around the world'' ball control και διαδοχικών επαφών με τον ώμο. (videos)

Το ταλέντο είναι έμφυτο. Αλλά, η καθημερινή δουλειά οδηγεί σε αυτό το αποτέλεσμα. Δύο freestyler Ιάπωνες ποδοσφαιριστές κατέρριψαν τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness ντρίμπλας ''around the world'' ball control και διαδοχικών επαφών με τον ώμο.

Ο μαθητής λυκείου, Ράιο Σάτο, έκανε 93 ντρίμπλες ''around the world'' ball control σε ένα λεπτό, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που έμενε άπιαστο (σε επίπεδο ανδρών) εδώ κι εννιά χρόνια, όταν ο Τζον Φάρνγουορθ το 2008 είχε κάνει 85! Ο Ράιο έκανε προπόνηση τρεις ώρες καθημερινά για ένα μήνα πριν αναλάβει την πρόκληση.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να καταρρίψω το προηγούμενο, όσο θα ήμουν ακόμη μαθητής λυκείου. Θέλω να καταρρίψω τώρα, εκ νέου, και το δικό μου ρεκόρ", υποστήριξε μετά την επίδοση που πέτυχε.

Ο Γιουούκι Γιοσινάγκα από το Τόκιο κατέρριψε το ρεκόρ των διαδοχικών επαφών με τον ώμο. Είχε 1.854 επαφές αφήνοντας πίσω του τις 1.064 του προηγούμενου ρεκόρ.

"Διάβαζα όταν ήμουν στο σχολείο το βιβλίο Guinness. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι είμαι ο κάτοχος του ρεκόρ. Θα κάνω ο,τι είναι δυνατό να πετύχω περισσότερα ρεκόρ στο μέλλον", υποστήριξε ο Γιοσινάνγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ