ΣΤΗΛΕΣ

Διεθνής Ουκρανός τερματοφύλακας δέχθηκε πυροβολισμούς απ' την πρώην πεθερά του!

Διεθνής Ουκρανός τερματοφύλακας δέχθηκε πυροβολισμούς απ' την πρώην πεθερά του!

Ένα τρομακτικό video κάνει το γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστές τον διεθνή Ουκρανό τερματοφύλακα, Ολεκσάντρ Σοβκόβσκι και την πρώην πεθερά του, η οποία πυροβόλησε τρεις φορές προς το μέρος του για εκφοβισμό!

O Ολεκσάντρ Σοβκόβσκι πραγματοποίησε μία σπουδαία καριέρα με την Ντινάμο Κιέβου, αλλά και την εθνική Ουκρανίας, με την οποία μέτρησε 92 διεθνείς συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του, αλλά σχεδόν δύο χρόνια αργότερα επανέρχεται στο προσκήνιο για έναν απίθανο λόγο!

Ο Ουκρανός παλαίμαχος τερματοφύλακας ανέβασε ένα video στο προφίλ του facebook, στο οποίο φαίνεται η πρώην πεθερά του, να πυροβολεί τρεις φορές προς το μέρος του για εκφοβισμό! Ο Σοβκόβσκι επισκέφθηκε την οικία της πρώην συζύγου του, προκειμένου να πάρει το παιδί τους για το Πάσχα.

Στο video φαίνεται να χτυπάει επανειλημμένα το κουδούνι, αλλά και την πόρτα, δίχως ανταπόκριση. Όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζεται μία γυναίκα (σύμφωνα με τον ίδιο είναι η πρώην πεθερά του) στο μπαλκόνι του σπιτιού σε έξαλλη κατάσταση και αρχίζει να εκτοξεύει πέτρες προς το μέρος του, αλλά και προς το μέρος του ανθρώπου που κατέγραφε με κάμερα το συμβάν, ζητώντας παράλληλα να αποχωρήσουν απ' τον περιβάλλοντα χώρο της οικίας της.

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού επέστρεψε λίγο αργότερα, κρατώντας αυτή τη φορά ένα όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ρίχνοντας τρεις φορές προς το μέρος του Σοβκόβσκι, δίχως ευτυχώς να τον τραυματίσει. Σύμφωνα με τον Σοβκόβσκι, η πρώην πεθερά του αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ. Γι' αυτό το λόγο έχει ζητήσει να πάρει την επιμέλεια της κόρης του.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ