ΣΤΗΛΕΣ

Διαιτητής σφύριξε το τέλος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του γκολ

Διαιτητής σφύριξε το τέλος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του γκολ

Ένταση προκλήθηκε σε αγώνα της 3ης κατηγορίας της Ισπανίας, όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη ενός ντέρμπι την ώρα που παίκτης σούταρε για γκολ (video).

Το ντέρμπι της Αλμπουέρα μεταξύ της Χιμνάστικα Σεγοβιάνα και της Πονφεραντίνα για τη Segunda B έληξε με τον πλέον αμφιλεγόμενο τρόπο. Στην ύστατη επίθεση της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μπάλα και έφτασαν μέχρι την περιοχή της Χιμνάστικα. Ο Αντρές Ροντρίγκεθ υποδέχθηκε ένα γέμισμα και πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, με συνέπεια να... θεωρήσει ότι έκανε το 1-0 στο 94' κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Φευ...

Αυτό που δεν αντιλήφθηκε, αλλά το υπέδειξαν με ανακούφιση οι αντίπαλοι, ήταν το σφύριγμα του διαιτητή Άλβαρο Λόπεθ Πάρα, ο οποίος έβαλε τέλος στον αγώνα την ώρα που ο μέσος των φιλοξενουμένων έπιανε το σουτ.

Τυπικά, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε πριν από την επίτευξη του τέρματος, με τους παίκτες της Πονφεραντίνα να μην το αποδέχονται και να περικυκλώνουν τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθούν, υποστηρίζοντας ότι είχε σουτάρει πριν από το τρίτο σφύριγμα (ο διαιτητής σφυρίζει τρεις φορές όταν ολοκληρώνεται ένα παιχνίδι).

Ο Λόπεθ Πάρα δεν άλλαξε απόφαση, το παιχνίδι τελείωσε δίχως σκορ και αμφότερες οι ομάδες έμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο διαιτητής υπερασπίστηκε την απόφασή του, λέγοντας ότι σφύριξε τη λήξη όταν αντιλήφθηκε ότι είχαν περάσει 17 δευτερόλεπτα μετά από τα τρία λεπτά που είχε υποδείξει ως καθυστερήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ