ΣΤΗΛΕΣ

Διαιτητής έβγαλε πιστόλι σε ποδοσφαιριστή που τον χτύπησε!

Διαιτητής έβγαλε πιστόλι σε ποδοσφαιριστή που τον χτύπησε!

Διαιτητής σε ματς ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην πολιτεία Μίνας Ζεράις της Βραζιλίας, έβγαλε πιστόλι για να απειλήσει ποδοσφαιριστή που τον είχε χτυπήσει μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα. (video)

Απίθανο περιστατικό παρατηρήθηκε στη Βραζιλία και το γήπεδο "Starling Soares de Passos" κατά τη διάρκεια τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος (Liga Passense) όταν ο διαιτητής, Καμίλο Εουστάκιο ντε Σόουζα, υπέδειξε πέναλτι κατά της Ιντουστριάλ στο 75ο λεπτό του ματς.

Τότε ο αμυντικός, Μάρκος Λόπες Βιέιρα, εις βάρος του οποίου υπεδείχθη το πέναλτι, εξέφρασε τη... διαφωνία του, χτυπώντας τον Βραζιλιάνο ρέφερι.

Ακολούθησαν συμπλοκές και η αναμέτρηση διεκόπη προσωρινά. Ο Καμίλο Εουστάκιο ντε Σόουζα, ο οποίος είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, "πήρε το νόμο στα χέρια του", πήγε στον πάγκο, πήρε ένα πιστόλι και προσπάθησε να συλλάβει τον ποδοσφαιριστή της Ιντουστριάλ.

Οι αστυνομικές αρχές του Μίνας Ζεράις δέχθηκαν δύο καταγγελίες. Του διαιτητή, ο οποίος κατήγγειλε τον αμυντικό, και του προπονητής της Ιντουστριάλ, ο οποίος κατήγγειλε το διαιτητή για κατάχρηση εξουσίας.

Διαιτητής έβγαλε πιστόλι σε ποδοσφαιριστή που τον χτύπησε!

Ο διαιτητής μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον αμυντικό

"Δεν υπήρχε κάποια υπερβολή. Προσπάθησα να σταματήσω έναν επικίνδυνο πολίτη, αυτό επιτάσσει ο νόμος", υποστήριξε ο Καμίλο Εουστάκιο ντε Σόουζα με δηλώσεις του στη βραζιλιάνικη τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ