ΣΤΗΛΕΣ

Αυτογκόλ με "ψαλίδι" στην Ελβετία

Αυτογκόλ με "ψαλίδι" στην Ελβετία

Μία απίθανη φάση σημειώθηκε σε τοπικό πρωτάθλημα της Ελβετίας, όπου ένας ποδοσφαιριστής σημείωσε αυτογκόλ μετά από... κοντρόλ και "ψαλιδάκι"! (video)

Ο χειρότερος εφιάλτης ενός αμυντικού είναι το αυτογκόλ. Το γκολ στην εστία της ομάδας του, που άθελά του ζημιώνει τις προσπάθειες που είχαν γίνει μέχρι εκείνο το σημείο. Για να σημειωθεί αυτογκόλ, συνήθως υπάρχει και ατυχία στη φάση, αφού μία μπάλα μπορεί να εξοστρακίστηκε, μία μπορεί να κόντραρε και να άλλαξε πορεία ή ένα τάκλιν να πήγε στραβά. Όχι όμως και σε αυτό που συνέβη στα τοπικά της Ελβετίας.

Η αναμέτρηση μεταξύ Πούλι και Ρενάν προσέφερε μία φάση που θα συζητηθεί. Ένας ποδοσφαιριστής έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο αμυντικός κατάφερε να προλάβει τον αντίπαλό του και να πάρει την κατοχή, έστω κι αν δεν έκανε καλό κοντρόλ, με συνέπεια η μπάλα να πάρει ύψος.

Στη δεύτερη προσπάθεια που είχε για να διώξει, τα έκανε... θάλασσα. Η μπάλα στρώθηκε, εκείνος επιχείρησε ένα "ψαλιδάκι", αλλά το έπιασε τόσο άσχημα, που κρέμασε τον τερματοφύλακά του και σημείωσε αυτογκόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ