Αρχαιολογικός θησαυρός αξίας 1.1 εκατ. ευρώ στο ξενοδοχείο του Ντεμπελέ!

Σε μία σπουδαία ανακάλυψη προχώρησε η Αρχαιολογική Εταιρεία της Αμβέρσας, καθώς στο υπόγειο του ξενοδοχείο που επρόκειτο να ανοικοδομήσει ο μέσος της Τότεναμ, Μούσα Ντεμπελέ βρέθηκαν αντικείμενα αξίας 1.100.000 ευρώ!

Σε μία σημαντική ανακάλυψη προχώρησε η Αρχαιολογική Εταιρεία της Αμβέρσας στο χώρο που επρόκειτο να ανοικοδομήσει ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων ο μέσος της Τότεναμ, Μούσα Ντεμπελέ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Mirror", o Bέλγος παίκτης έδωσε την άδεια στους αρχαιολόγους να ελέγξουν το υπόγειο του κτιρίου προτού προχωρήσει στην ανακατασκευή του ξενοδοχείου "Golden Shoe" στη γενέτειρά του, Αμβέρσα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ανασκαφών, ανακαλύφθηκαν πορσελάνινα, γυάλινα και κεραμικά σκεύη και αγγεία συνολικής αξίας 1.100.000 ευρώ! Μάλιστα, μερικά εξ αυτών θα παραμείνουν στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν σε τοπικά μουσεία.

"Η οικογένεια Ντεμπελέ είχε να δημιουργήσει ένα σπα και μία πισίνα στο υπόγειο, αλλά μας κάλεσε να ελέγξουμε πρώτα το χώρο. Δεν είναι σαφές πως και γιατί έφτασαν τα αντικείμενα εκεί. Ίσως ήταν πράγματα που οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες ήθελαν να ξεφορτωθούν. Το κτίριο φαίνεται πως ήταν παλαιότερα ταβέρνα ή χλιδάτο ξενοδοχείο", δήλωσε ο αρχαιολόγος που συμμετείχε στις ανασκαφές, Τιμ Μπέλενς.

Η περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν δεν ξέρεις τον J. Cole, δεν έχεις ιδέα από χιπ χοπ

Ο 33χρονος ράπερ έχει χίλιους και έναν λόγους για να γράφει τις πιο αληθινές ρίμες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24