ΣΤΗΛΕΣ

Αποθέωση για Μαζουακού με αφιερωμένο σύνθημα και... Λουκακού

West Ham United's Arthur Masuaku, left, and Manchester City's Raheem Sterling  battle for the ball during the English Premier League soccer match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday, Dec. 3, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
West Ham United's Arthur Masuaku, left, and Manchester City's Raheem Sterling battle for the ball during the English Premier League soccer match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday, Dec. 3, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Γουέστ Χαμ έχει γίνει ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και έχει αποκτήσει και δικό του σύνθημα με συμπρωταγωνιστή τον Ρομελού Λουκακού (video).

Ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται σε καλή κατάσταση στους τελευταίους αγώνες, έχει βελτιώσει την απόδοσή του και οι οπαδοί της Γιουέστ Χαμ του το αναγνωρίζουν. Οι Λονδρέζοι ετοίμασαν ένα σύνθημα στον ρυθμό γνωστού club τραγουδιού των '00, στο οποίο παράλλαξαν τους στίχους και πρόσθεσαν και τον Ρομελού Λουκακού.

"Εεεεο, Αρτούρ Μαζουακού, έεεεο, καλύτερος από Λουκακού, έεεεο, ποτέ δεν δίνει την μπάλα", είναι το σύνθημα που τραγούδησαν στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Στόουκ, με σαφείς αιχμές για τις δύο... ασίστ που έβγαλε ο Βέλγος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αντιπάλους του στο ντέρμπι με τη Σίτι προ ημερών.

Photo credits: Martin Rickett/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ