ΣΤΗΛΕΣ

Από νέος "Πελέ", διαφημίζει ηλεκτρικές σκούπες!

Από νέος "Πελέ", διαφημίζει ηλεκτρικές σκούπες!
Αντού

Ο Φρέντι Αντού βλέπει την καριέρα του να παίρνει την κάτω βόλτα και γι αυτό πλέον διαφημίζει προϊόντα μέσω του twitter. Δείτε τον να προωθεί ηλεκτρικές σκούπες και καθαριστικά για τα τζάμια (φωτογραφίες)!

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή αρκεί να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Το λέμε για να μην παρεξηγηθούμε. Στην προκειμένη περίπτωση εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως ένας άνθρωπος που στα 14 χαρακτηρίστηκε ως ο νέος Πελέ και πήρε μεταγραφή σε σπουδαίες ομάδες (Μπενφίκα, Μονακό) πλέον στα 26 του διαφημίζει... σκούπες.

Ο λόγος για τον πρώην άσο του Άρη Φρέντι Αντού. Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός (γεννημένος στην Γκάνα) συνεχίζει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία στις ΗΠΑ, όμως η καριέρα του είναι φανερό πως έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Στα 26 έχει αλλάξει ήδη 13 ομάδες, οκτώ διαφορετικές χώρες (Αμερική, Πορτογαλία, Γαλλία, Ελλάδα, Τουρκία, Βραζιλία, Σερβία, Φινλανδία) και σύντομα είναι πιθανό να τις κάνει 14.

Το επιχειρηματικό του μυαλό (είναι ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του MLS που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στα 14) συνεχίζει να δουλεύει, διαφημίζοντας, παράλληλα με το ποδόσφαιρο, διάφορα προϊόντα.

Έτσι, στο λογαριασμό του στο twitter προωθεί ηλεκτρικές σκούπες και καθαριστικά για τα τζάμια! Δείτε και θα καταλάβετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ