ΣΤΗΛΕΣ

Ακόμα περιμένει ο Μουν

Ακόμα περιμένει ο Μουν

Ο Μπράις Μουν δεν έχει καταφέρει να επαναφέρει την καριέρα του σε ανοδική τροχιά από το 2009, ωστόσο διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για μία ευκαιρία στους Μαμελόντι Σαντάουνς.

Η καριέρα του Μπράις Μουν έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα από το καλοκαίρι του 2009, όταν είχε εμπλακεί στο τροχαίο δυστύχημα στο Γιοχάνσεμπουργκ και δεν κατάφερε ποτέ να ανακάμψει. Παρότι εδώ και μία εξαετία δεν έχει καθιερωθεί σε καμία ομάδα, ο 29χρονος δεξιός μπακ-χαφ ευελπιστεί σε μία νέα αρχή.

Αποτελώντας μέλος του ρόστερ των Μαμελόντι Σαντάουνς, μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Νοτίου Αφρικής, εκτιμά ότι θα πείσει τον προπονητή και θα πάρει μία ευκαιρία. Αν και η πραγματικότητα υποδεικνύει το αντίθετο, αφού ο Πίτσο Μοσιμάνε δεν δείχνει να τον υπολογίζει.

"Είμαι εδώ και περιμένω την ευκαιρία μου για να παίξω. Υπάρχουν πολλοί παίκτες, οπότε προπονούμαι και περιμένω. Είναι όπως στο παρελθόν, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Πάντα στους Σαντάουνς υπήρχαν οι καλύτεροι παίκτες και πρέπει να παλέψεις για να κερδίσεις θέση στην ενδεκάδα. Οπότε, δεν ανησυχώ καθόλου, γιατί όλα είναι όπως όταν πρωτοήρθα και τίποτα δεν έχει αλλάξει" ήταν τα λόγια του Μουν στην νοτιοαφρικάνικη έκδοση της ιστοσελίδας Goal.com.

Ωστόσο, αν αναλογιστούμε ότι ο Μουν έχει ενταχθεί στους Σαντάουνς από το 2013 και μετράει μόλις 9 συμμετοχές, τότε μάλλον θεωρείται απίθανο να αλλάξει η τύχη του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ