MATCHCENTER

LIVE Κορονοϊός: Όλες οι εξελίξεις

Άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κρούσματος κορονοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας την πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα για την αντιμετώπισή του. Το σενάριο στο οποίο συμμετείχε εκτός από το προσωπικό του νοσοκομείου και το ΕΚΑΒ, προέβλεπε την μεταφορά ενός ζευγαριού που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, σε θαλάμους αρνητικής πίεσης που έχουν ήδη ανοίξει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. 
(EUROKINISSI/LARISSANET.GR)
Άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κρούσματος κορονοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας την πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα για την αντιμετώπισή του. Το σενάριο στο οποίο συμμετείχε εκτός από το προσωπικό του νοσοκομείου και το ΕΚΑΒ, προέβλεπε την μεταφορά ενός ζευγαριού που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, σε θαλάμους αρνητικής πίεσης που έχουν ήδη ανοίξει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. (EUROKINISSI/LARISSANET.GR) EUROKINISSI

Οι εξελίξεις σε όλο τον κόσμο είναι ραγδαίες λόγω του κορονοϊού. Ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ενημερωθείτε LIVE από το Sport24.gr.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ