MATCHCENTER

LIVE Κορονοϊός: Όλες οι εξελίξεις

Ο εορτασμός του 15 Αυγούστου φέτος συνέπεσε με μια μεγάλη καταστροφή. Αυτήν που άφησε πίσω της η καταστροφική φωτιά στην Εύβοια. 
Στιγμιότυπα από την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Πλατάνα Ευβοίας, όπου κάτοικοι του χωριού πήγαν στην εκκλησία για την λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος. Σε μια πολύ συγκινητική λειτουργία με φορτισμένο το κλίμα για τα 25.000 καμένα στρέμματα δάσους, Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019.(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο εορτασμός του 15 Αυγούστου φέτος συνέπεσε με μια μεγάλη καταστροφή. Αυτήν που άφησε πίσω της η καταστροφική φωτιά στην Εύβοια. Στιγμιότυπα από την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Πλατάνα Ευβοίας, όπου κάτοικοι του χωριού πήγαν στην εκκλησία για την λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος. Σε μια πολύ συγκινητική λειτουργία με φορτισμένο το κλίμα για τα 25.000 καμένα στρέμματα δάσους, Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019.(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι εξελίξεις σε όλο τον κόσμο είναι ραγδαίες λόγω του κορονοϊού. Ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ενημερωθείτε LIVE από το Sport24.gr.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ