ΣΤΗΛΕΣ

Οι επόμενοι πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου

Οι επόμενοι πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου

Το Sport24.gr παρουσιάζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έκαναν αισθητή την παρουσία τους μέσα στο 2017 κι έδειξαν πως είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια.

Το 2017 ήταν μία παραγωγική σεζόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού πολλοί νεαροί παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους κι έδειξαν πως είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Μπορεί η Ελλάδα να μην φημίζεται για την παραγωγή ταλέντων, αλλά ελέω και της κρίσης, τα τελευταία χρόνια δίνονται περισσότερες ευκαιρίες σε νέα παιδιά, τα οποία εμφανίζονται έτοιμα να τις αρπάξουν και να πραγματοποιήσουν μία αξιόλογη καριέρα.

Γι' αυτό το λόγο, το Sport24.gr ξεχώρισε δέκα φερέλπιδες Έλληνες ποδοσφαιριστές και παρουσιάζει αναλυτικά τα κατορθώματά τους μέσα στη χρονιά. Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως για την επιλογή των παικτών τέθηκαν κάποια... προαπαιτούμενα. Συγκεκριμένα, κανείς εκ των παρακάτω δεν είναι μεγαλύτερος από 20 ετών, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί σε τουλάχιστον δέκα επίσημα παιχνίδια της ομάδας του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ (20 ΕΤΩΝ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

Ο Γιάννης Πετράκης είναι ένας προπονητής που λατρεύει να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Το χαμηλό μπάτζετ του ΠΑΣ Γιάννινα του προσφέρει τη δυνατότητα να ρίχνει στα... βαθιά νεαρούς Έλληνες παίκτες, οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων δείχνουν ικανοί να σταθούν στο υψηλό επίπεδο. Όπως είναι για παράδειγμα ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Ο υψηλόσωμος στόπερ κατάφερε να "χωθεί" ανάμεσα σε Αλέξη Μιχαήλ, Θοδωρή Μπέριο και Θέμη Τζημόπουλο, παίρνοντας τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 20χρονος αμυντικός είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, παρουσιάζει μία ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ είναι πολύ καλός και στις προσωπικές μονομαχίες. Παράλληλα, έχει επαφή και με τα αντίπαλα δίχτυα, αφού έχει σημειώσει τρία γκολ σε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο φέτος. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν πως έχουν το "πάνω χέρι" για την απόκτησή του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (19 ΕΤΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Την περυσινή σεζόν όλα τα φώτα στράφηκαν πάνω στον Παναγιώτη Ρέτσο. Κι όχι άδικα, καθώς ο νεαρός στόπερ προκάλεσε το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, με την Λεβερκούζεν εν τέλει να τον αποκτά, καταβάλλοντας 17.500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, απ' τις ακαδημίες των "ερυθρολεύκων" προωθήθηκε ακόμη μία ενδιαφέρουσα περίπτωση στόπερ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος τη φετινή σεζόν κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η πρώτη σεζόν ήταν προσαρμογή, καθώς κατέγραψε έξι συμμετοχές, δύο στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÍÉÊÏËÁÏÕ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÍÉÊÏËÁÏÕ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όμως, φέτος, και μετά την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή ο 19χρονος αμυντικός πήρε φανέλα βασικού σε κρίσιμες αναμετρήσεις, όπως αυτές με Γιουβέντους στο Τορίνο και Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο. Στον αγώνα απέναντι στους "μπιανκονέρι" ήταν απροσπέλαστος, ενώ στη Βαρκελώνη μπορεί να σημείωσε αυτογκόλ, όμως στη συνέχεια πήρε το... αίμα του πίσω, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της ομάδας του. Συνολικά, τη φετινή σεζόν μετράει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί για τη θέση των στόπερ να υπάρχουν οι Αλμπέρτο Μποτία, Μπιέρν Ένχελ και Παπέ Αμπού Σισέ, αλλά ο Νικολάου είναι έτοιμος, όποτε χρειαστεί, να πάρει τη (νέα) ευκαιρία του.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (19 ΕΤΩΝ, ΑΕΚ)

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως η φυγή του Τιμούρ Κετσπάγια απ' την ΑΕΚ πριν από περίπου 1,5 χρόνια άφησε πίσω... συντρίμμια. Ωστόσο, υπάρχει και μία θετική συνεισφορά του Γεωργιανού τεχνικού στους "κιτρινόμαυρους" που ακούει στο όνομα Κώστας Γαλανόπουλος. Ο Γεωργιανός τεχνικός εμπιστεύτηκε τον 18χρονο -τότε- μέσο, τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία και τον έριξε άμεσα στα βαθιά, περνώντας τον ως αλλαγή στον αγώνα του Europa League με τη Σεντ Ετιέν. Αυτή ήταν, όμως, μόνο η αρχή, αφού ο νεαρός χαφ έδειξε ικανός να σταθεί στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον ερχομό του Μανόλο Χιμένεθ, ο Γαλανόπουλος άρχισε να αγωνίζεται όλο και περισσότερο, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν, όπου αποτελεί τον παρτενέρ του Αντρέ Σιμόες στη μεσαία γραμμή. Βοήθησε, βέβαια, ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον, αλλά και η ανετοιμότητα του Παναγιώτη Κονέ, αλλά παρ' όλα αυτά, ο 19χρονος παίκτης έδειξε πως είναι αντάξιος των προσδοκιών. Διακρίνεται για το δυναμισμό στο παιχνίδι του, τρέχει ακατάπαυστα, ενώ δεν διστάζει να πατάει περιοχή και να δοκιμάζει το πόδι του. Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει ήδη 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τις περισσότερες ως βασικός.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ (20 ΕΤΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αποτελεί μέλος της "χρυσής φουρνιάς" των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Την περυσινή σεζόν πήρε το "βάπτισμα του πυρός", καταγράφοντας 30(!) συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η δυνατότητα που έχει να αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός χαφ όσο και στα "φτερά" της επίθεσης τον μετατρέπουν σε ένα πολύτιμο "γρανάζι" στα πλάνα του Τάκη Λεμονή.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί τη φετινή σεζόν ο χρόνος συμμετοχής να έχει μειωθεί εξαιτίας της απόκτησης των Γκιγιόμ Ζιλέ, Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε, αλλά είναι βέβαιο πως το μέλλον του ανήκει δικαιωματικά. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πατάει την αντίπαλη περιοχή και βοηθάει σημαντικά τόσο στον τομέα της ανάπτυξης όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Αν συνεχίσει με την ίδια δίψα, είναι θέμα χρόνου να πάρει φανέλα βασικού.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΤΡΑΛΗΣ (20 ΕΤΩΝ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ/ΠΑΟΚ)

O Μανώλης Πατράλης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν στον Πλατανιά με τη μορφή διετή δανεισμού προκειμένου ο 20χρονος χαφ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιτρέψει... δριμύτερος. Πρόκειται για ένα "τρεχαντήρι" της μεσαίας γραμμής, με σωστό διάβασμα των φάσεων και καλές μεταβιβάσεις.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λόγω ύψους (1.74μ) δεν είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά καταφέρνει χάρη στα υπόλοιπα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του να εξισορροπήσει τη συγκεκριμένη... ατέλεια. Τη φετινή σεζόν μετράει 14 συμμετοχές με ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα των Χανίων και, παρά τη μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, ο ίδιος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να είναι εκ των διακριθέντων.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (20 ΕΤΩΝ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΠΑΟΚ)

Από πολύ νεαρή ηλικία, κι ενώ βρισκόταν ακόμα στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, είχαν ακουστεί εξαιρετικά πράγματα για το ταλέντο του. Ένα εξάμηνο στον Ηρακλή ήταν ικανό προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτησή του και να τον κάνει δικό του. Οι διοικούντες τον "Δικέφαλο", γνωρίζοντας πως είναι δύσκολο να πάρει -προς το παρόν- χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, τον παραχώρησαν δανεικό στον Πανιωνίο, με τον οποίο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις τον τελευταίο χρόνο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη φετινή σεζόν είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών του Πανιωνίου, έχοντας τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παρότι είναι μόλις 20 ετών, παρουσιάζει μία ωριμότητα στο παιχνίδι του, η οποία σε συνδυασμό με την ποιότητά του, δημιουργούν μία εξαιρετική "μαγιά" ποδοσφαιριστή. Χάρη στα κατορθώματά του, υπήρξαν σκέψεις διακοπής του δανεισμού του απ' τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όμως απ' ό,τι όλα δείχνουν, θα παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΘΑΤΗΣ (20 ΕΤΩΝ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Το 2017 ήταν ονειρικό για τον Γιώργο Μανθάτη, αφού χάρη στην παρουσία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών, χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του, αλλά λόγω πολλών επιλογών μεσοεπιθετικά, προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός για δύο χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και εμπειρία.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΝΤΙΓΚΙΝΙ(Α) ΜΑΝΘΑΤΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΝΤΙΓΚΙΝΙ(Α) ΜΑΝΘΑΤΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από ένα διάστημα προσαρμογής, ο 20χρονος εξτρέμ έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να πάρει τη φανέλα... σπίτι του. Ο Γιάννης Πετράκης τον εμπιστεύεται απόλυτα, του δίνει την ελευθερία που χρειάζεται κι ο Μανθάτης παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος. Μέχρι στιγμής, τη φετινή σεζόν, έχει 16 συμμετοχές με μία ασίστ. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως απ' το νέο χρόνο θα έρθουν και τα... γκολ, τα οποία ψάχνει το τελευταίο διάστημα με περίσσιο πάθος.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ (20 ΕΤΩΝ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν έχουν πολλούς λόγους για να χαίρονται, αφού λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων, η ομάδα τους πηγαίνει απ' το κακό στο χειρότερο. Παρ' όλα αυτά, λόγω των οικονομικών ζητημάτων, δόθηκε η δυνατότητα στον Μαρίνο Ουζουνίδη να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά απ' τις ακαδημίες της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει, μέχρι στιγμής, και δείχνει ικανός να πραγματοποιήσει μία σημαντική καριέρα είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πήρε κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 αρκετές ευκαιρίες, δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο. Πραγματοποίησε 15 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ και παρουσιάστηκε έτοιμος για έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο τη φετινή χρονιά. Προς το παρόν, έχει καταγράψει 11 συμμετοχές με μία ασίστ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, όμως είναι σίγουρο πως απ' το νέο έτος θα πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΗΜΝΙΟΣ (19 ΕΤΩΝ, ΠΑΟΚ)

Πριν από δύο χρόνια, ο "Guardian" τον είχε χαρακτηρίσει ως το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα, όταν ο ίδιος είχε αρχίσει να παίρνει τις πρώτες ευκαιρίες με τη φανέλα του Ατρομήτου. Δύο χρόνια μετά, ο Δημήτρης Λημνιός προσπαθεί να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, παίρνοντας μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, με τον "Δικέφαλο" να προσφέρει 900.000 ευρώ στους Περιστεριώτες για χάρη του.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το πρώτο διάστημα στους Θεσσαλονικείς δεν ήταν εύκολο για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, αφού ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς δεν τον υπολόγιζε και είχε ζητήσει την αποχώρησή του. Ωστόσο, μετά την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Λημνιός παίρνει ευκαιρίες και αποδεικνύει γιατί ο ΠΑΟΚ ξόδεψε τόσα χρήματα για την απόκτησή του. Μ' αυτόν στην ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ έχει "χτίσει" ένα σερί νικών τις τελευταίες αγωνιστικές, το οποίο τον βοήθησε να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Συνολικά, με την ασπρόμαυρη φανέλα μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ σε 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΒΙΚΑΣ (18 ΕΤΩΝ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

Ο Τάσος Δουβίκας είναι υιός του Γιάννη, ο οποίος πραγματοποίησε μία αξιόλογη καριέρα τη δεκαετία του '90 με τη φανέλα, μεταξύ άλλων, του Παναργειακού και της Καλαμάτας. Επομένως, το ποδόσφαιρο ήταν στο DNA του 18χρονου επιθετικού, ο οποίος, ωστόσο, δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον πατέρα του. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και ήδη έχει καταφέρει να "κλέψει" τις εντυπώσεις με τα κατορθώματά του.

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης τον εμπιστεύεται απόλυτα και ο νεαρός φορ τον δικαιώνει σε κάθε ευκαιρία, αφού έχει σημειώσει δύο γκολ σε 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ήδη, έχει μπει στα ραντάρ του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, αλλά κι ομάδων του εξωτερικού, οι οποίες βλέπουν στο πρόσωπό του έναν ιδιαίτερα φέρελπι επιθετικό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ