OPINIONS

Πρωταθλητισμό δεν κάνει μόνο η ομάδα του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Κώστας Πετρωτός γράφει για την υποχρέωση του κόσμου του Δικεφάλου να προφυλάξει την ομάδα του από ανεγκέφαλους που μπορεί να βάλουν το μεγαλύτερο εμπόδιο στον δρόμο για τον τίτλο.

Έχει σημάνει συναγερμός στην Τούμπα δύο 24ωρα πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στην πόλη την Φθιώτιδας. Δεν είναι τόσο η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που ανησυχεί τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του αφού άλλωστε παίκτες και Ραζβάν Λουτσέσκου διάγουν τις καλύτερες αγωνιστικά μέρες τους, αλλά το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί η παραμικρή ένταση στην εξέδρα και ο ΠΑΟΚ να κινδυνέψει με λουκέτο της Τούμπας στα κρίσιμα ντέρμπι που έρχονται με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε να απαγορεύσει την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λαμία, η διοίκηση των γηπεδούχων έχει οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι στο συγκεκριμένο ματς δεν πρέπει να εκδοθούν εισιτήρια και θα πρέπει να αρκεστεί στην παρουσία μόνο των κατόχων διαρκείας, εκτιμώντας ότι έτσι θα ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο.

Οι άνθρωποι της Λαμίας γνωρίζουν ότι στην περιοχή υπάρχει έντονη παρουσία και οπαδών άλλων μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακού, ΑΕΚ) και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με μία ενδεχόμενη μαζική έλευση φίλων του ΠΑΟΚ, μπορεί να "γεννούσε" δύσκολες καταστάσεις.

Ωστόσο, παρά την απαγόρευση Βασιλειάδη και την εντολή για "κλειστές θύρες" από την ΠΑΕ Λαμία, η δίψα που υπάρχει στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βλέπει σε κάθε γήπεδο την ομάδα του, την χρονιά που δείχνει τόσο κοντά στο νταμπλ, δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Με εντολή Ιβάν Σαββίδη οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα που κοινοποίησε και ο Γιώργος Σαββίδης μέσω instagram το πρωί: "Κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λαμία".

Είναι ξεκάθαρο-και είχε φανεί και στα Γιάννινα-με την μαζικότητα που χαρακτήρισε την εκδρομή των ΠΑΟΚτσήδων-ότι κάθε εκτός έδρας ματς (ο ΠΑΟΚ έχει να περάσει από Νέα Σμύρνη για το Κύπελλο, Τρίπολη, Περιστέρι και Λεωφόρο στην τελευταία έξοδο της σεζόν) θα είναι μία ξεχωριστή δοκιμασία, όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.

Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, μαζί με την ομάδα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να δείξει ότι ξέρει να "παίζει καλή μπάλα" στις εξέδρες. Ότι μπορεί και συνδυάζει, πάθος και αυτοσυγκράτηση, τρέλα για τον τίτλο και λογική στην διαχείρισή της.

Είναι προφανές ότι αυτή δεν είναι μία καθόλου εύκολη διαδικασία, αφού ο ΠΑΟΚ τη ζει τόσο έντονα για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια. Το διακύβευμα όμως είναι τεράστιο και μπορεί να σημάνει την αλλαγή σελίδας στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο ιστορικός σύλλογος έχει την ευκαιρία από εδώ και πέρα να "χτίζει' το όνομά του, όχι μόνο για τη δυναμική και την τρέλα του κόσμου του, αλλά και για τη συνεπή και σταθερή συγκομιδή τίτλων.

Και τέτοιες ευκαιρίες απλά δεν γίνεται να χαθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ