OPINIONS

Ας κερδίσει τουλάχιστον έναν... τελικό

Ας κερδίσει τουλάχιστον έναν... τελικό
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να κάνει και η ισοπαλία την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ αλλά ο Φερέιρα και οι παίκτες του πρέπει να έχουν στον μυαλό τους μόνο τη νίκη για να δείξουν πως άξιζαν την δεύτερη θέση και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους.

Ο Παναθηναϊκός ξύπνησε, όπως και πέρσι, στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ και με δυο νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο έγινε και πάλι το πρώτο φαβορί για την θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι χωρίς να θέλξουν και πάλι με την απόδοση τους αλλά πετυχαίνοντας ένα φανταστικό γκολ με τον Σωτήρη Νίνη πέρασαν και από το Περιστέρι αλλά το δώρο που ήθελαν από το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ δεν το πήραν.

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0 και οι δυο ομάδες την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα αναμετρηθούν σε έναν άτυπο "τελικό" με φόντο την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Στο Τριφύλλι κάνει ακόμα και η ισοπαλία αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του έχουν πολλούς λόγους για να θέλουν και για να πρέπει να πάρουν τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κερδίσει την φετινή σεζόν τουλάχιστον έναν... "τελικό". Γιατί τις προηγούμενες φορές στην διάρκεια της περιόδου δεν τα κατάφερε.

Οι πράσινοι καλούνται να πάρουν τη νίκη αυτή για να δώσουν έστω και στο πέσιμο της αυλαίας μια χαρά στους οπαδούς τους οι οποίοι και φέτος γεύτηκαν πολλές πίκρες.

Το Τριφύλλι καλείται να επικρατήσει της ΑΕΚ για να δείξει ότι είναι όντως η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ και πως η κοιλιά που έκανε τους τελευταίους μήνες ήταν απόρροια των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός και οι ποδοσφαιριστές του κυρίως στον οικονομικό τομέα.

Υ.Γ. Είμαι από αυτούς που αγάπησα τον Νίκο Λυμπερόπουλο όταν αγωνιζόταν με την πράσινη φανέλα και τον σέβομαι απεριόριστα. Θεωρώ πως η πράσινη ΠΑΕ πρέπει να τον τιμήσει την Κυριακή το βράδυ και πως ο "Λύμπε" θα πρέπει να ακούσει ένα ζεστό χειροκρότημα και από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.1 Το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ είναι το τελευταίο... μέχρι το επόμενο με την φανέλα του Παναθηναϊκού για τον Σωτήρη Νίνη. Γιατί θέλω να ελπίζω ότι ο "El Ninio" που βγήκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και τον γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάποια στιγμή θα γυρίσει για να παίξει και πάλι με το τριφύλλι στο στήθος.

Υ.Γ.2 Χρέος των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι να πάνε την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ όχι φυσικά για να πανηγυρίσουν την δεύτερη θέση. Αυτό δεν είναι ποτέ δυνατόν. Αλλά για να βοηθήσουν τους πράσινους να βγουν στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στους χρυσοφόρους ομίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ