LONGREADS

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

Η εορταστική εκπομπή της παραμονής των Χριστουγέννων στον Sport24Radio 103.3, που ξεπέρασε τις εννιά ώρες σε διάρκεια! Ακούστε τους παραγωγούς 18 εκπομπών του ραδιοφώνου μας, να ανοίγουν την καρδιά τους στους ακροατές, παίζοντας πιο δυνατά από ποτέ!

Έχει γίνει πλέον συνήθεια, κάθε χρόνο αυτές τις μέρες, ο Sport24Radio 103.3 να βγάζει στον αέρα έκτακτες, εορταστικές εκπομπές, έτσι ώστε να γιορτάζει μαζί με τους ακροατές του τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά. Πέρυσι, για παράδειγμα, είχαμε τις πρωτοχρονιάτικες φαλτσωδίες , που πρόσφεραν απλόχερα στιγμές γέλιου και χτύπησαν πρωτοφανή νούμερα στο Mixcloud! Φέτος, είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Η ιδέα ήταν του διευθυντή του σταθμού, Παντελή Διαμαντόπουλου, μια ιδέα που από την αρχή με ενθουσίασε. Το concept ήταν το εξής: Να περάσουν από το στούντιο όλοι οι παραγωγοί ως εκπομπές (πχ οι Φιλέρης και Διαμαντόπουλος ως "Το δέκα το κακό") και να μιλήσουν μαζί μου περί ανέμων και υδάτων! Πράγματι, 18 εκπομπές του ραδιοφώνου μας, ήρθαν στα "Μουσικά Ταξίδια" και άνοιξαν την καρδιά τους!

Η συζήτηση ήταν χαλαρή και είχε απ' όλα: τις σχέσεις μεταξύ των παραγωγών της εκάστοτε εκπομπής, την επαφή τους με τους ακροατές, επιλογές αγαπημένων αθλητών, προπονητών και ομάδων, αναμνήσεις από τη δουλειά τους και από παιχνίδια που τους σημάδεψαν, πολλές ιστορίες από το παρελθόν και φυσικά ευχές για τις γιορτινές μέρες. Για κάθε έναν παραγωγό, επέλεξα και ένα τραγούδι που του αφιέρωσα. Κάποια από αυτά ήταν άμεσα εμπνευσμένα από το πρόσωπο στο οποίο απευθύνονταν, κάποια άλλα ήταν τελείως άσχετα, αλλά όλα είχαν την πλάκα τους, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν σατιρικά τραγούδια. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας περάσαμε ζάχαρη, αφού οι "προσκεκλημένοι", απαλλαγμένοι από το άγχος της καθημερινότητας στη δουλειά, απόλαυσαν τη συμμετοχή τους σε αυτό το εορταστικό πρόγραμμα και θα μπορούσα να πω, ότι σε μεγάλο βαθμό "αποκαλύφθηκαν" τόσο σε μένα όσο και στους ακροατές μας.

Ήταν τόσο ενδιαφέροντα όσα είπαν οι παραγωγοί των 17 εκπομπών (η 18η ήταν τα "δικά μου" Μουσικά Ταξίδια), που δεν μου έκανε καρδιά να βάλω χρονικά όρια. Έτσι λοιπόν, μια εκπομπή που είχα υπολογίσει ως εξάωρη, τελικά ξεπέρασε τις εννιά ώρες σε διάρκεια! Ξεκίνησε χθες βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων, στις 9 και ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, λίγο μετά τις έξι! Όμως πιστεύω, πως όσοι την ακούσατε αλλά και όσοι θα την ακούσετε σήμερα, είτε μέσα από το Mixcloud, είτε μέσα από αυτό το κείμενο, θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι άξιζε τον κόπο! Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε μία-μία τις 17 εκπομπές σε 17 διαφορετικές ενότητες και φυσικά τα ηχητικά τους αποσπάσματα, έτσι ώστε, να μπορείτε να πηγαίνετε κατευθείαν στους παραγωγούς που θέλετε να ακούσετε, αφού σίγουρα όλοι σας έχετε τις "αδυναμίες" σας και τις προτιμήσεις σας. Από τη μεριά μου, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Και μην ξεχνάτε, ότι ο Sport24Radio 103.3 παίζει πάντα δυνατά!

00. ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

Εδώ δεν έχουμε να πούμε και κάτι ιδιαίτερο. Ένας πρόλογος για το τί θα ακούσετε στη συνέχεια, με "χαλί" τη μουσική από την "Οδύσσεια του Διαστήματος" (του Άλεξ Νορθ, αλλά στηριγμένη στο "Also sprach Zaarathustra" του Ρίχαρντ Στράους), για να δώσουμε κύρος και δέος στην παρουσίαση, μαζί με την υπέροχη φωνή της Φιλιώς, η οποία έκανε την αναγγελία σε κάθε μια από τις 18 εκπομπές και φυσικά την ευχαριστούμε! Αφήνουμε λοιπόν την έναρξη και πάμε στο κυρίως πιάτο, ξεκινώντας με την πρώτη από τις 17 ενότητες. Τον πρόλογο (διαρκεί 6:55") θα τον ακούσετε μαζί με το ηχητικό του "Matchcenter"!

01. MATCHCENTER

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Λευτέρης Αμπατζής, Αντρέα Παλομπαρίνι

- Ώρες εκπομπής: Σάββατο & Κυριακή, 17.00-22.00

Ξεκινήσαμε με την κατεξοχήν εκπομπή "δράσης", αφού ο Λευτέρης Αμπατζής και ο Αντρέα Παλομπαρίνι είναι εκείνοι που σας κρατούν συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 5 το απόγευμα, μέχρι τις 10 το βράδυ, όταν δηλαδή η αγωνιστική κίνηση βρίσκεται στην κορύφωσή της. Το ιταλικό μπρίο του Αντρέα εκφράστηκε μέσα από τον Toto Cutugno και το πασίγνωστο "L'Italiano", ενώ ο χατζιδακικός Λευτέρης συνοδεύτηκε από τον "Γλάρο" της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Υπέροχοι και οι δύο!

02. ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Γιώργος Θαναηλάκης, Μηνάς Τσαμόπουλος

- Ώρες εκπομπής: Δευτέρα-Παρασκευή, 07.00-10.00

Εδώ υποδεχτήκαμε τα δυο αγαπημένα σας τρελοκομεία, τον Γιώργο και τον Μηνααααααααά! Οι "φουνταριστοί" που σας κάνουν παρέα στο πρωινό ξύπνημα με όλα τα αθλήματα, ήρθαν με το γνωστό τους κέφι και με τις ατάκες τους έδωσαν ζωή στο στούντιο. Ο Θαναηλάκης άκουσε το "Στη Χονολουλού" του Γιαννάκη Καλατζή, ενώ ο Τσαμό τον Πουλικάκο και το "Στα γενέθλιά μου". Οι ιστορίες που μας είπαν ήταν όπως και οι ίδιοι, μοναδικές και σπαρταριστές!

03. ΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΣΠΡΕΝΤΟ ΦΡΕΣΚΟ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Σωτήρης Γεωργίου, Κώστας Παπαγεωργίου, Δημήτρης Μαχαίρας

- Ώρες εκπομπής: Δευτέρα-Παρασκευή, 02.00-05.00 & 05.00-07.00

Εδώ είχαμε τριπλή εισβολή και έναν συνδυασμό δυο εκπομπών: τον Σωτήρη Γεωργίου από το "Κάνε παιχνίδι", που στην τελευταία ώρα έχει μαζί του και τον Δημήτρη Μαχαίρα και μετά, τον Δημήτρη που στο επόμενο δίωρο έχει παρτενέρ του τον Κώστα Παπαγεωργίου. Δηλαδή μύλος! Οι βασιλιάδες της νυχτερινής ζώνης και του πολύ πρωινού ξυπνήματος, γέμισαν το στούντιο με το χιούμορ τους, τις εύστοχες παρατηρήσεις τους και τις αθλητικές τους επιλογές. Τα τραγούδια τους; "Κουκουρουκουκού σουπίτσα" (Γ. Μαρίνος) για τον Δημήτρη, "Σαν δυό πουλάκια" (Δ. Πουλικάκος) για τον Κώστα και "Του άντρα του πολλά βαρύ" (Γ. Ντουνιάς) για τον Σωτήρη!

04. ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΑΜΕΙΟ & ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Γιώργος Περπερίδης, Γιώργος Οικονόμου, Ντενίς Μάρκο

- Ώρες εκπομπής: Σάββατο & Κυριακή, 13.00-17.00

Επόμενη μεγάλη τριάδα, από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, οι Γιώργηδες - Πέρπε & Οικονόμου - και ο Ντενίς. Του στοιχήματος και όχι μόνο, αφού τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής, εκτός από στοιχηματικές προτάσεις, μιλούν για τα πάντα, προσφέροντας τις γνώσεις τους στο ακροατήριο. Κεφάτοι και αυτοί στην εορταστική εκπομπή, άκουσαν τα εξής: Ο Πέρπε το "U can't touch this" (MC Hammer), ο Οικονόμου την "Κυρά Γιώργαινα" (Γ. Καλατζής) και ο Ντενίς το τεράστιο χιτ του Πλανητάρχη Τάσου Μπουγά, "Το άλογο το φαβορί"!

05. ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ;

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Χρήστος Σούτος, Δημήτρης Γρηγορόπουλος, Βαγγέλης Αρναούτογλου

- Ώρες εκπομπής: Δευτέρα-Πέμπτη, 23.00-02.00

Ακολουθούν άλλοι τρεις "ήρωες", τις καθημερινές, από τις 11 το βράδυ μέχρι τις δύο τη νύχτα. Ο Χρήστος, ο Δημήτρης και ο Βαγγέλης, σάς ρωτούν αν ξέρετε από μπάλα κι εσείς τους παίρνετε στο τηλέφωνο για να απαντήσετε ανάλογα. Μεγάλες στιγμές στο στούντιο με παλιές ιστορίες και αγαπημένους παίκτες και προπονητές από τους τρεις πυλώνες του ΠΟΚ, οι οποίοι άκουσαν τα εξής τραγούδια: ο Σούτος το "Σούπερ Μάρκετ" του Πουλίκα, ο Γρηγορόπουλος το "Psycho" των Sonics και ο ενθουσιασμένος Αρναούτογλου το "Big Balls" των ACDC!

06. ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Παντελής Διαμαντόπουλος, Γιάννης Φιλέρης

- Ώρες εκπομπής: Δευτέρα-Παρασκευή, 10.00-12.00

Και φτάνουμε στους δυο τιτάνες του ραδιοφώνου μας, το τρομερό δίδυμο που σας κάνει παρέα καθημερινά το πρωί από τις 10 μέχρι τις 12, με τις πρώτες επαφές με τους ρεπόρτερ των ομάδων και φυσικά με τους μυθικούς τους διαλόγους, κυρίως περί ποδοσφαίρου και μπάσκετ, χαρίζοντας άφθονο γέλιο όταν ο Γιάννης είναι βυθισμένος στο facebook και ο Παντελής προσπαθεί να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα! Τα τραγουδάκια που άκουσαν ήταν το "Τάκα τάκα" από τον Τέρη Χρυσό ο κύριος Φιλέρης και το "Είμαι πολύ ωραίος" από τον Θέμη Ανδρεάδη ο κύριος Παντελής. Δε χρειάζονται άλλες συστάσεις, απολαύστε τους!

07. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Ευάγγελος Μίχος

- Ώρες εκπομπής: Δευτέρα-Παρασκευή, 12.00-14.00

Συνεχίζουμε με μια άλλη τριάδα, ή μάλλον, πιο σωστά, ένα threesome (για να μη χαλάσουμε το χατήρι του κυρίου Μίχου), που παίρνει τη σκυτάλη καθημερινά από το Δέκα το κακό και μας προσφέρει τα πάντα: το εορτολόγιο, τα ζώδια, περίεργα και κουφά από όλο τον κόσμο και φυσικά ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα: σχόλια, ρεπορτάζ και μανατζερικά εμπιστευτικά. Επιτρέψτε μου να πω ότι στη φωτογραφία, ο λατρεμένος Γεωργακόπουλος θυμίζει πίνακα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου! Τα παιδιά άκουσαν τα εξής: "Δημήτρη μου, Δημήτρη μου" από το Αλικάκι ο κύριος Κωνσταντινίδης, τον "Ταρζάν" από Γιαννάκη Ντουνιά ο Σταύρος και ο Ευάγγελος Κανιθάρες Μίχος την "Ξανθή αγαπημένη Παναγιά" του Τόλη, για ευνόητους λόγους!

08. Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 8

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Σπύρος Κοντός

- Ώρες εκπομπής: Κυριακή, 08.00-10.00

Σειρά έχει η ξεχωριστή εκπομπή του κυριακάτικου πρωινού, από τις 8 μέχρι τις 10, με τον Σπύρο Κοντό, τα ιδιαίτερα θέματά του και τις προσεγμένες μουσικές επιλογές. Μια εκπομπή φτιαγμένη με μεράκι και ποιότητα από ένα από τα αγαπημένα μας παιδιά της παραγωγής. Τα είπαμε μια χαρά και στο τέλος αφιερώσαμε στον Σπύρο το "Χάρτινο τσίρκο" από τις Τρύπες. Επίπεδο!

09. 103-101

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Σπύρος Καβαλιεράτος, Γιάννης Κουβόπουλος

- Ώρες εκπομπής: Παρασκευή, 23.00-02.00

Περνάμε στο μπασκετικό δίδυμο κάθε βράδυ Παρασκευής, τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Γιάννη Κουβόπουλο, που σας κρατούν συντροφιά για ένα τρίωρο, αναλύοντας τα πάντα, από ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι Ευρωλίγκα και ΝΒΑ. Με τον κορυφαίο τίτλο μπασκετικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής ραδιοφωνίας, αλλά και τις μεγαλύτερες διαφωνίες, οι δυο αγαπημένοι παραγωγοί φρόντισαν να διαφωνήσουν σχεδόν σε όλα και σε αυτή τους την παρουσία. Με μια λέξη, απολαυστικοί! Τους χαρίσαμε τις δύο Λούλες του ελληνικού πενταγράμμου, στον Σπύρο τη "Λούλα" του Θέμη Ανδρεάδη και στον Γιάννη το "Βρήκαμε τη Λούλα στοπ" από τον Σάκη Μπουλά και την Αγνή.

10. ΣΟΥΤ... ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Θέμης Καίσαρης, Τσάρλυ

- Ώρες εκπομπής: Δευτέρα-Παρασκευή, 21.00-23.00

Και φτάνουμε στο μεγαλύτερο σε διάρκεια ηχητικό της βραδιάς. Το σουτ τηλεφώνημα, ο Θέμης και ο Τσάρλυ, κάθε βράδυ για δυο ώρες, δίνουν το χαρακτηριστικό τους "στίγμα" στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο προκύψει στην επικαιρότητα. Όταν ηχογραφούσαμε, η ώρα περνούσε, αλλά δε σκέφτηκα ούτε στιγμή να τους "μαζέψω", επειδή αυτοί οι δυο τύποι είναι πραγματική απόλαυση να τους ακούς να εξιστορούν τις αναμνήσεις τους. Ειδικότερα ο Θέμης ήταν ασταμάτητος και μέσα σε όλα, μας είπε και τη γνωστή χριστουγεννιάτικη ιστορία του. Τα τραγούδια που τους αφιέρωσα, ήταν το "Charlie Brown" των Coasters - για ευνόητους λόγους - στον Τσάρλυ και το "Act naturally" στον Θέμη από τους αγαπημένους του Beatles. Χαλαρώστε στις πολυθρόνες σας και αφεθείτε στη μαγεία τους!

11. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑΔΕΡΟΣ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Διονύσης Βερβελές, Κώστας Τσίλης, Κώστας Γουλής

- Ώρες εκπομπής: Δευτέρα-Παρασκευή, 14.00-16.00

Συνεχίζουμε με μια ακόμα μαγική τριάδα, αυτή που ανοίγει τις γραμμές κάθε μεσημέρι και τα λέει με τους ακροατές. Οι τρεις εκπρόσωποι του ΠΟΚ, ο Διονύσης και οι δυο Κωστήδες, πέρασαν από το στούντιο και χάρισαν μεγάλες στιγμές στην εορταστική μας εκπομπή, με τα σχόλια και τις επιλογές τους. Τί εννοώ; Ακούστε και θα καταλάβετε! Να πούμε και τα τραγούδια τους που προκάλεσαν ενθουσιασμό. Το "Να 'μουν αητός" της Μαρίνας για τον κύριο Τσίλη (ΑΕΚάρα μου!!!), το "Απαλλάχτηκα από σένα" του Πάνου Μαρίνου για τον κύριο Γουλή (πιστεύω ότι καταλάβατε από ποιόν!) και κλείσαμε με τον Αργυρό και τα "Ξημερώματα" για τον κύριο Βερβελέ που ενίοτε... δίνει δικαιώματα!

12. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Παντελής Βλαχόπουλος, Γιώργος Συρίγος

- Ώρες εκπομπής: Δευτέρα-Παρασκευή, 16.00-18.00

Το δίδυμο που διαδέχεται στα μικρόφωνα τους "τρεις μπαλαδέρος" κάθε μεσημέρι τις καθημερινές, δυο "μπασκετικοί" που όμως μπορούν να σχολιάσουν οποιοδήποτε άθλημα, με τις γνώσεις και το κριτήριό τους. Ο Γιώργος Συρίγος και ο Παντελής Βλαχόπουλος μπήκαν στο στούντιο, τα είπαν με το ξεχωριστό τους στιλ, συμφώνησαν ότι διαφωνούν και απήλθαν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι! Τα τραγούδια τους; Το "007 Shake" του Μίμη Πλέσσα για τον πάντα καλοντυμένο - αλά Τζέιμς Μποντ - Παντελή και "Ο Τζο ο τρομερός" της Ζωίτσας Κουρούκλη για τον Γιώργο.

13. ΠΑΜΕ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Νίκος Συριώδης

- Ώρες εκπομπής: Σάββατο & Κυριακή, 22.00-00.00

Επόμενη εκπομπή, ο απόηχος της αγωνιστικής δράσης κάθε βράδυ Σαββάτου και Κυριακής, με τον κατά το ήμισυ συμπατριώτη μου, εκ Χίου ορμώμενο, Νίκο Συριώδη. Συνδέσεις με γήπεδα, συνεντεύξεις, δηλώσεις, παραλειπόμενα, σχόλια και ό,τι άλλο θέλει προκύψει! Τα είπαμε μια χαρά με τον Νικόλα και του αφιέρωσα - τί άλλο; - το "Ένα καράβι από τη Χιό" με τη Γλυκερία!

14. ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Κώστας Γκόντζος, Κώστας Καραλής, Παύλος Σαχτούρης

- Ώρες εκπομπής: Δευτέρα-Παρασκευή, 18.00-21.00

Περνάμε σε μια ακόμα τριάδα, αυτή που καθημερινά σας πάει από το απόγευμα στο βράδυ, σε ένα τρίωρο που με το παραμικρό γίνεται πανικός! Δυο μεγάλες μορφές του κινήματος, ο Κώστας Γκόντζος και ο Κώστας Καραλής και ο τρίτος της παρέας, ο Παύλος Σαχτούρης, που υπομένει στωικά τα ξεσπάσματα των άλλων δυο. Και εδώ εκπροσωπείται το ΠΟΚ, τα ξέρετε άλλωστε, τί να πω εγώ; Ακούστε τους στο ηχητικό, κράτησαν επίπεδο, αλλά φυσικά πέταξαν ο ένας στον άλλο τις μπηχτές τους και οι δυο μαζί και στον Παύλο. Τα τραγούδια τους ήταν το "Αν ήμουν πλούσιος" με τον Δώρο Γεωργιάδη για τον κύριο Γκόντζο, η "Συνέλευση των ποντικών" των Κατσιμιχαίων για τον κύριο Καραλή και το "Πολύ ωραίο στιλ" του Πουλίκα για τον κύριο Σαχτούρη!

15. ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΜΠΑΛΟ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Μπάμπης Τσιμπίδας, Αλέξης Βιρβίλης, Σταύρος Καζαντζόγλου

- Ώρες εκπομπής: Σάββατο, 00.00-03.00

Σειρά έχει μια πολύ ξεχωριστή τριάδα, αφού είναι το "lead in" των Μουσικών ταξιδιών! Ο Μπαμπίνος, ο Αλέξης και ο Σταύρος, τρεις ακόμη εκπρόσωποι του ΠΟΚ, ανοίγουν κάθε Σάββατο μεσάνυχτα τις τηλεφωνικές γραμμές, ώστε ο κάθε ακροατής να μπορεί να πει τον καημό του! Ήταν σαφώς πιο συγκρατημένοι από τους "Κονσέρτο για πολυβόλα", αλλά δε δίστασαν να υποστηρίξουν τα "δίκια" τους. Τους αφιέρωσα τα εξής τραγούδια: στον κύριο Βιρβίλη "Το σκυλάκι το κανίς" του Γιάννη Λογοθέτη, στον κύριο Τσιμπίδα το "Έλα στο πάρτυ" του Τάκη Μηλιάδη και στον συναχωμένο κύριο Καζαντζόγλου το "Δεν καταλαβαίνω τίποτα" του Γιώργου Κοινούση!

16. ΤΡΙΠΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Ηλίας Ευταξίας, Θοδωρής Ρούσσος, Βασίλης Τεμπέλης

- Ώρες εκπομπής: Σάββατο & Κυριακή, 10.00-13.00

Φτάνουμε σε δυο αγαπημένους φίλους και συναδέλφους, τον Ηλία Ευταξία και τον Βασίλη Τεμπέλη. Ο μπελάς μπορεί να είναι τριπλός, αλλά τη μέρα της ηχογράφησης, ο τρίτος της παρέας, Θοδωρής Ρούσσος, απουσίαζε με άδεια. Η τριπλέτα λοιπόν, που κάθε Σαββατοκύριακο σας κρατάει παρέα για τρεις ώρες, με σχόλια, προγνωστικά, τηλεφωνικές γραμμές και φυσικά άφθονο κέφι, εκπροσωπήθηκε από το καμάρι της Ρούμελης και τον ταγμένο στα Μετέωρα! Περάσαμε πραγματικά ζάχαρη, γελάσαμε πολύ και τα παιδιά άκουσαν δυο υπέροχα τραγούδια. Ο μεν κύριος Τεμπέλης τον θρυλικό "Οσμαντάκα", κλαρίνο ποιότητας με ερμηνεία του λεβέντη Αλέκου Κιτσάκη, ο δε κύριος Ευταξίας τον Σπύρο Ζαγοραίο και το "Ε ντε λα μαγκέν"!

17. ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο Sport24Radio αποκαλύπτεται!

- Παραγωγοί: Θανάσης Κρεκούκιας

- Ώρες εκπομπής: Σάββατο, 03.00-07.00

Και ολοκληρώνουμε την αποψινή εορταστική εκπομπή της παραμονής των Χριστουγέννων, με τη μοναδική μη αθλητική εκπομπή του Sport24Radio, τα μουσικά ταξίδια. Επειδή θα ήταν τουλάχιστον άχαρο να έκανα εγώ τις ερωτήσεις στον εαυτό μου, φώναξα τον Σώζωντα Ηρειώτη, τον μουσικό επιμελητή του σταθμού και του έδωσα το ρόλο του Θανάση Κρεκούκια. Τα είπαμε μια χαρά, μου αφιέρωσα το "Μαλακά, πιο μαλακά" του Χάρρυ Κλυνν (επίσης για ευνόητους λόγους) και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος των εννέα ωρών! Αποφώνηση με τις δικές μου ευχές και τελευταίο τραγούδι για το κλείσιμο ήταν το "Do they know it's Christmas" (Band Aid). Ελπίζω να περάσατε καλά, εύχομαι χρόνια πολλά και να είμαστε καλά να τα ξαναπούμε μέσα από μια ακόμα εορταστική εκπομπή του χρόνου! Καλά Χριστούγεννα από όλους τους εργαζόμενους του Sport24Radio 103.3 για όλους εσάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ