Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μέσα από 20 κείμενα του Sport24.gr

Ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου επισκίασε τα πάντα τις τελευταίες ώρες. Το Sport24.gr δίνει μέσα από 20 κείμενα - αφιερώματα, αφηγήσεις και εξομολογήσεις ανθρώπων που τον γνώριζαν - την ευκαιρία στους παλιούς να θυμηθούν και στους νέους να μάθουν, τα έργα και τις ημέρες ενός πραγματικά σπουδαίου Έλληνα επιχειρηματία και παράγοντα του αθλητισμού.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μέσα από 20 κείμενα του Sport24.gr

 

Λένε - και δεν είναι ψέμα - ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε. Κι αν ο σωματικός θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου ήρθε την Κυριακή 11 Ιουνίου, σε ηλικία 89 ετών, ίσως χρειαστούν άλλα τόσα χρόνια για να "πεθάνει". Διότι ένας τέτοιος άνθρωπος δεν γίνεται να ξεχαστεί, τα έργα και οι ημέρες του θα είναι η παντοτινή κληρονομιά του, που θα συντροφεύει για πάρα πολύ καιρό, όχι μόνο την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, αλλά ακόμα και όλους όσοι δεν τον γνώρισαν ποτέ κι όμως νιώθουν σαν να έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.

Ποιος ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, το κατάλαβαν εδώ και τρεις μέρες ακόμα και οι νεότεροι, που ίσως να μην πρόλαβαν να ζήσουν τις μεγάλες στιγμές του. Από την Κυριακή το πρωί, το Sport24.gr γέμισε από αφιερώματα για το έργο του. Διαβάσαμε ιστορίες που είχαν ξεχαστεί στο πέρασμα των χρόνων. Αφηγήσεις και προσωπικές ιστορίες πολλών ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφοι και πολλοί ακόμα είχαν κάτι ξεχωριστό να πουν. Είδαμε φωτογραφίες που δεν ξέραμε πως υπάρχουν.

Διαβάστε, λοιπόν, μέσα από 20 κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Sport24.gr, όλα όσα ακολούθησαν μιας μεγάλης απώλειας για τον Παναθηναϊκό, τον ελληνικό αθλητισμό, την ελληνική κοινωνία. Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι.

Ο Dominique δεν ξέχασε τον Παύλο Γιαννακόπουλο

 

Μυριούνης: "Σε 3 τηλέφωνα πήρα 15 εκ. δραχμές"

 

Ο Παύλος των δεκάδων τίτλων

 

Οικονόμου: "Ήταν πατέρας όλων μας"

 

Είμαι ο Παύλος Γιαννακόπουλος και πήρα τον Ντομινίκ

Καλάθης: "Ο κ. Παύλος ήταν πρότυπο για όλους"

 

Καλαϊτζής: "Η απώλειά του θα στοιχίσει σε όλους"

 

"Παιδί μου, παιδί μου, θέλω τον κύριο Φίλιππο"

 

Οι 10 μεγαλύτερες κινήσεις του από το NBA

PHOTOS: Η συγκίνηση του αρχηγού

 

Παύλος και Δημήτρης, η κοινή συνέντευξη

 

Ιτούδης: "Δεν μπορώ να εκφράσω τη θλίψη μου"

 

Βράνκοβιτς: "Είχε τη μεγαλύτερη καρδιά"

 

Παύλος Γιαννακόπουλος, μοναδικός στο είδος του

 

Παύλος Γιαννακόπουλος: Το φιλμ της ζωής του

 

Όταν στάθηκε στο πλευρό της Θύρας 7 και του Αττίλιο

 

Γιαννακόπουλος: "Ο αθλητισμός στην ψυχή μας"

 

Μποντιρόγκα: "Ο ΠΑΟ έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο"

 

PHOTOS: Οι στιγμές του Παύλου Γιαννακόπουλου

POLL: Αυτή ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή του Παύλου

 

SHARE

Διαβάστε περισσότερα Top Guns

SERIE A: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2018/19

Στον αστερισμό του Ρονάλντο!

Η Serie A ανοίγει σήμερα (18/8) την αυλαία της περιόδου 2018/19 και το Sport24.gr παρουσιάζει την ταυτότητα, τους στόχους και τις μεταγραφές των 20 ομάδων του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος (pics)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2018/19

Στη σέντρα η Primera División!

Η Primera División ανοίγει σήμερα (17/8) την αυλαία της περιόδου 2018/19 και το Sport24.gr παρουσιάζει την ταυτότητα, τους στόχους και τις μεταγραφές των 20 ομάδων του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος (pics)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE 2018-19

Η Premier League 2018/19 στη σέντρα!

Η Premier League ανοίγει σήμερα (10/8) την αυλαία της περιόδου 2018/19 και το Sport24.gr παρουσιάζει την ταυτότητα, τους στόχους και τις μεταγραφές των 20 ομάδων του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος (pics)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2018/19

Η Ligue 1 κάνει σέντρα!

Η Ligue 1 ανοίγει την Παρασκευή (10/8) την αυλαία της περιόδου 2018/19 και το Sport24.gr παρουσιάζει την ταυτότητα, τους στόχους και τις μεταγραφές των 20 ομάδων του φετινού γαλλικού πρωταθλήματος (pics)