OPINIONS

Οι θεωρίες συνωμοσίας...

Οι θεωρίες συνωμοσίας...
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι ο Κριστιάν Καρεμπέ ξυρίστηκε σε μουσουλμανικό κουρείο (3 ευρώ παρακαλώ) και το βραδάκι ο Ολυμπιακός... ξύρισε τον Πανθρακικό και περιόρισε τις ελπίδες παραμονής του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι θεωρίες συνομωσίες που εξυφάνθηκαν μετά την αναβολή του ματς στις 7 Μαρτίου κατέρρευσαν πολύ νωρίς, αφού ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο 10΄και 3-1 στο 41. Τότε έλεγαν ότι οι δυο σύλλογοι τα βρήκαν και τα συμφώνησαν, να αναβληθεί το ματς και να ξαναπαίξουν αργότερα, προκειμένου ο Πανθρακικός να πάρει τους τρεις βαθμούς από τον αδιάφορο και πρωταθλητή Ολυμπιακό και πολλά χρήματα από τις εισπράξεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Τελικά τίποτα από τα δυο δεν έγινε. Η απαγόρευση του Κοντονή ίσχυσε και 40 μέρες αργότερα, παρότι αποδείχθηκε ότι ήταν άστοχη, καθώς ακολούθησαν επεισόδια σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει και χάντμπολ. Όσο για τον "'άσο", έγινε πολύ γρήγορα "διπλό", με τον Ολυμπιακό να παίζει φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό, αφού μετά το πατατράκ στα Γιάννινα, δεν τον έπαιρνε να χάσει έστω και βαθμό στην Κομοτηνή. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όχι μόνο δεν θα γέμιζε το "Καραισκάκης", αλλά κι αυτοί που θα πήγαιναν, θα αποδοκίμαζαν δικαίως, τους παίκτες.

Τι έκανε ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά; Πίεσε νωρίς από την αριστερή πλευρά, που φορτώθηκε και με Χάρα και με Ντοσεβί και με Μπενίτες, με εντολή Περέιρα και έκανε το 0-2. Από αυτή την πλευρά διέκρινε τις αδυναμίες του Πανθρακικού ο Πορτογάλος και δικαιώθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έτσι...ξεμπούκωσε ο Μπενίτες, που είχε να σκοράρει από το ματς της Μυτιλήνης(στις 20 Δεκεμβρίου στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του Μίτσελ) , πέτυχε γκολ με το πόδι στο πρωτάθλημα ο Χάρα(είχε προηγηθεί εύστοχη κεφαλιά με την Κέρκυρα και φυσικά τα γκολ του Κυπέλλου με ΑΕΚ και Απόλλωνα) και ο Μιλιβόγεβιτς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Σέρβος βέβαια, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα έκανε τραγικό λάθος (άσχετα αν δεν σκόραρε ο Κάσες) και ψαλίδισε τις πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Για το γκολ του Μπαικαρά έχετε δυο επιλογές. Να το πείτε γκολάρα ή να επικρίνετε τους Μποτία, Σιόβα, του δυο κεντρικούς αμυντικούς του πρωτοπόρου, που δέχθηκαν μεγαλοπρεπείς ντρίμπλες.

Όσο για τον Πανθρακικό, τόλμησε και έπαιξε στα ίσια, δεν ταμπουρώθηκε από το πρώτο λεπτό και φυσικά έπρεπε να βγει μπροστά από το 10ο λεπτό. Τώρα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την Κυριακή στην Κομοτηνή τον Παναθηναικό, για να έχει ελπίδες παραμονής, αφού ακολουθούν δυο εκτός έδρας ματς στην Τρίπολη και στη Βέροια και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ξάνθη, που να μεν θέλει να πάρει εκδίκηση(πέρυσι την έστειλε ο Πανθρακικός στα μπαράζ), αλλά θα ετοιμάζεται λογικά για τον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει λίγες ημέρες αργότερα.

A και ένα στατιστικό στοιχείο! Σε μια άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού οι κίτρινες κάρτες ήταν 2-5 εις βάρος του, ίσως για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι πρωταθλήματος, διαψεύδοντας αυτούς που μετρούν την εύνοια του διαιτητή με τις κάρτες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ