NEW ARTICLES

Κι έχει μπροστά του κι άλλα επτά ματς...

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ήταν που ήταν... στραβό το κλίμα, ήρθε κι αυτό το "σβηστό" 3-0 από τον Ολυμπιακό, μία ήττα με κάτω τα χέρια από το πρώτο 25λεπτο, για να το "βαρύνει" κι άλλο το φινάλε της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Κώστας Γουλής.

Και το χειρότερο και - κυρίως - πιο "δύσκολο" όλων, είναι πως ακόμη η όλη διαδικασία έχει ακόμα άλλα επτά ματς. Κι αν οι πράσινοι συνεχίσουν να βγάζουν τόσο "άδεια" εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα έχουν μπροστά τους κι άλλες, πολύ δύσκολες βραδιές, ώσπου να ολοκληρωθεί αυτή η... ψυχοβγαλτική σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Φάληρο "λειψός" σε όλα: Σε επιλογές στα δύο άκρα της άμυνας (έχασε εκτός όλων των άλλων και τον Χατζηθεοδωρίδη), σε επιλογές ενδεκάδας, σε ψυχολογία, διάθεση, κίνητρο και ηθικό... Στα πάντα! Η αποκαρδιωτική εικόνα που έβγαλε (ειδικά) στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, ωστόσο, ήταν για... αντικαταθλιπτικά.

Μία ομάδα που έμοιαζε ακριβώς με αυτό που την περιέγραψε ο Γιώργος Δώνης, μετά το φινάλε του ματς. "Καταρρακωμένη" σε όλα της. Πάμπολλα αβίαστα λάθη, καθόλου καθαρό μυαλό, δύο "κλικ" πίσω από τον αντίπαλο σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας και δύο "σβηστά" γκολ που τον έβαλαν στα... σχοινιά, πριν συμπληρωθεί καν το 22λεπτό.

Μια λεπτομερή ματιά να ρίξει κανείς στο πως έκανε ο Ολυμπιακός το 2-0 στο 21', αλλάζοντας 22 πάσες (με συμμετοχή όλων των παικτών του), δίχως να βρεθεί ΕΝΑΣ παίκτης του Παναθηναϊκού να κόψει ή να κάνει έστω ένα φάουλ, αρκεί για να περιγράψει πλήρως την απογοητευτική εικόνα των πράσινων.

Ο Γκάιας Ζαχίντ ήταν για ακόμη ένα ματς με το μυαλό στην... προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ο Σένκεφελντ βρέθηκε σε πολύ κακό βράδυ (ίσως στο χειρότερό του απ’ την ημέρα που φόρεσε την πράσινη φανέλα), αλλά γενικά για να βρει κανείς έστω έναν διακριθέντα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να "στύψει" πάρα πολύ το ματς απ’ το 1έως το 95λεπτό.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν μάλλον... κολακευτικό για το «τριφύλλι», απέναντι σε έναν πολύ πιο «γεμάτο» και πλήρη αντίπαλο, ο οποίος απ’ το 60’ και μετά έριξε ρυθμό κι έκανε πολλές αλλαγές, με το βλέμμα και στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (24/06) με τον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πράσινοι έβγαλαν ένα "ψήγμα" μεγαλύτερου εγωισμού, κράτησαν λίγο περισσότερο τη μπάλα, αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Και το φινάλε έγινε ακόμη πιο «βαρύ» με το τρίτο γκολ των Πειραιωτών από τον Καφού στα... χασομέρια του ντέρμπι.

Και τώρα; Και τώρα, όπως είπε κι ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά τον αγώνα, ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσουν μεταξύ τους, όλοι όσοι θα παραμείνουν στην ομάδα μετά την 1Ιουλίου. Και να προσπαθήσουν να βγουν συσπειρωμένοι κι όσο το δυνατόν πιο «δυνατοί» μέσα από αυτή την κουβέντα, για να βγει η σεζόν με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπρέπεια. Απέναντι σε αντιπάλους, που όλοι μα όλοι τους, (θα) έχουν πολύ μεγαλύτερα κίνητρα από τον Παναθηναϊκό ως το φινάλε της διαδικασίας τωνplayoffs...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κουρμπέλης: "Τα μυαλά μας δεν είναι στο κεφάλι μας"
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0: Με αέρα πρωταθλητή
Super League: Η βαθμολογία των playoffs
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ