OPINIONS

Ατομικό ρεκόρ στο πήδημα

Ατομικό ρεκόρ στο πήδημα

Από τη Χριστίνα Μουστάκα στην Μαντόνα. Από την Αθηνά Οικονομάκου στη Μαρία Κάλλας και στην Αννούλα στη Μύκονο. Ο Κώστας Καίσαρης ασχολείται με ιστορίες του κρεβατιού.

Πώς προσδιορίζεται η παρακμή; Η έκπτωση; Σε αρχές. Σε αξίες. Σε συμπεριφορά. Στην καθημερινότητα. Στην αισθητική. Η φτώχεια δεν έρχεται μόνη της. Φέρνει μαζί της κι άλλα. Κι αυτά τα "άλλα" είναι ακόμα χειρότερα. Η φτώχεια δεν είναι μια. Φτώχεια δεν είναι μόνο η ανεργία και εργασία για τρεις και εξήντα. Ακόμα χειρότερη φτώχεια είναι η σαχλαμάρα. Όταν το τίποτα γίνεται κάτι. Εκεί που σουλατσάρεις στο διαδίκτυο πέφτεις απάνω σ' αυτά που αποκαλούνται πιπεράτα θέματα.

Σε συνέντευξη της Χριστίνας Μουστάκα. Πρώην παρουσιάστριας ίντερνετ (;) στο "Ράδιο Αρβύλα" και νυν συμπαρουσιάστριας της εκπομπής "Namaste" στο κανάλι "Ε". Η εν λόγω Χριστίνα λοιπόν του 'δωσε και κατάλαβε: "Έχω κάνει σεξ οκτώ φορές την ημέρα. Εγώ δεν είχα πρόβλημα για παραπάνω. Το πρόβλημα το είχε ο άλλος".

Ιδού όπως έχει πει ο Κομφούκιος ότι όσο ζεις και δεν πεθαίνεις τόσο πιο πολλά μαθαίνεις. Μας αξίωσε λοιπόν ο Μεγαλοδύναμος να μάθουμε ποιο είναι το ατομικό ρεκόρ της Χριστίνας στο πήδημα. Μέχρι τα οκτώ έφτασε. Ένατο δεν μπόρεσε να γίνει γιατί προφανώς ο "άλλος" είχε κλατάρει. Και δεν είναι θέμα ψευτοηθικής. Και πουριτανισμού. Πόσο χαμηλά, δηλαδή, έχουμε πέσει και μέχρι που έχει φτάσει η έκλυση των ηθών. Κι εμείς εδώ ψηφίζουμε. Ποιον θα σοκάρει δηλαδή με αυτό που είπε η εν λόγω Χριστίνα; Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται; Αυτά τα έλεγε η Μαντόνα τη δεκαετία του '90. Ότι έχω πάει με άντρες, έχω πάει με γυναίκες και με άλλα διάφορα. Κι ήταν η Μαντόνα. Δεν επρόκειτο για κάποιο τσόλι.

Ποιον ενδιαφέρουν δηλαδή τα γ@μη$ιάτικα της Χριστίνας; Και που είναι το περίεργο ή το πρωτότυπο; Όπως έχει πει άλλωστε ο Ακαδημαϊκός και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μπάνια Λούκα, Διαμαντής Μαυρόπουλος,. Όταν είχε ερωτηθεί αν ζήλευε είχε δώσει την εξής απάντηση: "το νιμού το έφτιαξε ο θεός για να μιέταιγ@". Θα πας εσύ κόντρα στον θεό και θα προσπαθήσεις να το περιορίσεις; "Είναι και ασέβεια προς το θείο και ιεροσυλία".

Ατομικό ρεκόρ στο πήδημα

Άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο. Θα αναφέρω επ' αυτού μια αληθινή και ιδιαίτερα διδακτική ιστορία. 25 Μαρτίου στη Μύκονο: Στον "Γυαλό" γίνεται η καθιερωμένη παρέλαση. Όσοι είναι στο νησί έχουνε αράξει στις καφετέριες. Μεταξύ των παρευρισκομένων η Τάνια με την αδερφή της, την Άννα. Καθώς παρατηρεί το πλήθος η Τάνια κάνει την εξής διαπίστωση: "Δεν υπάρχει ούτε ένας, που να μην έχει πηδήξει την Άννα. Πως να βρω εγώ άντρα"; Πράγματι αν και πρόκειται για δίδυμες σε ότι έχει να κάνει με το σεξ άκρα αντίθετα. Η μια δεν χορταίνει με τίποτα ή άλλη είναι δύσκολη. Σαφώς κι η Αννούλα μιέταιγ@. Της αρέσει και πολύ μάλιστα. Δεν βγήκε στο Ράδιο Μύκονος να δώσει αναλυτικό ρεπορτάζ. Ποιοι άντρες της αρέσουν, ποιες γυναίκες γουστάρει και μέχρι πόσα άτομα αντέχει στο κρεβάτι. Τα κρατάει για πάρτη της.

Το τι κάνει και πως ξηγιέται και πως τη βρίσκει είναι δικός της λογαριασμός. Δεν το κάνει βούκινο. Όπως η Αθηνά Οικονομάκου την οποία προσδιορίζουν ως "διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός". Και ταυτόχρονα "πολύ όμορφη, ταλαντούχα και παράλληλα πολύ σεξουαλική". Η εν λόγω Αθηνά λοιπόν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή κι απαντώντας σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε: "Ναι μεν δεν έχω κάνει σεξ σε ασανσέρ, αλλά έχω κάνει σε φρεάτιο".

Ατομικό ρεκόρ στο πήδημα

Κι επειδή η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως να το ξαναπούμε για ακόμα μια φορά: κεσκεκεσέ Οικονομάκου; Από που κι ως που έχουν αξία τα γ@μη$ιάτικα της; Να μάθεις λεπτομέρειες για τη σχέση της Μαρίας Κάλλας με τον Ωνάση έχει ενδιαφέρον. Μιλάμε για το Νο1 λαρύγγι που έχει βγει στον πλανήτη. Σαν τη Χριστίνα και την Αθηνά μάτσο. Και για αυτό έχουν το άγχος να εκφράσουν δημόσια τις δραστηριότητες τους. Όπως άλλωστε έχει πει απευθυνόμενος στον Γιώργο Νταλάρα (για άλλο θέμα) ο Άκης Πάνου "ό,τι έχει ο μανάβης φωνάζει". Ό,τι έχουν τα κορίτσια λένε και δείχνουν.

(Στο τραγούδι της ημέρας Τζόνι Κας και Μπομπ Ντίλαν στο Ring of Fire)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ