OPINIONS

Τίτλοι τέλους…για ποιον;

Τίτλοι τέλους…για ποιον;
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ιωαννίδης σχολιάζει το ντέρμπι, στο αποχαιρετιστήριο άρθρο του…

Η επεισοδιακή ισοπαλία στο Βικελίδης απομακρύνει ακόμα περισσότερο τους κιτρινόμαυρους από την παραμονή. Κι όσο ο "κάθε Πλατανιάς" θα ρίχνει 7αρες, τόσο θα ψαλιδίζονται οι μαθηματικές ελπίδες.

Ο Άρης δεν κέρδισε, γιατί εξάντλησε όλα τα σωματικά και ψυχικά αποθέματά στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκε παθιασμένα, έβγαινε πρώτος στη μπάλα, κέρδισε την πλειοψηφία των προσωπικών μονομαχιών και έδειξε ότι το "ζητάει" περισσότερο. Αυτό που ξέχασε ο Σούλης είναι ότι διαχειρίζεται τη λιγότερο "αθλητική" ομάδα στο πρωτάθλημα.

Μοιραία, λοιπόν, οι παίκτες "έσκασαν" από την υπερπροσπάθεια και…δε βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Τι κι αν ο δικέφαλος έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές; Τα πόδια δεν υπάκουγαν στο μυαλό, γιατί τα πνευμόνια ήταν μπουκωμένα. Ο Mr Hyde πήρε τη θέση του Dr Jekyl και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…Τόσο απλά.

Δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τις προκλητικές δηλώσεις εκατέρωθεν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ούτε θα κριτικάρω την αγωνιστική συμπεριφορά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Είχα, άλλωστε, αναφέρει τις ‘παγίδες’ στο προηγούμενο άρθρο και δεν έπεσα πολύ έξω. Ευτυχώς, ο κόσμος έδειξε ωριμότητα για ακόμα μία φορά.

Τι σημασία έχουν, όμως, όλα αυτά; Όταν νιώθεις την ιστορία να σε πλακώνει, οι λεπτομέρειες δεν έχουν νόημα. Το μόνο που μένει είναι η θλίψη για το παρόν και τα όνειρα για το μέλλον. Γιατί όσο μεγάλη κι αν είναι η απογοήτευση, μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο Άρης δεν τελειώνει ποτέ!

Τίτλοι τέλους…για μένα

Η συνεργασία με το Sport24.gr ξεκίνησε πριν 1,5 χρόνο κυριολεκτικά χωρίς να το καταλάβω και τελειώνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Ίσως αυτή να είναι, τελικά, η μαγεία των όμορφων ταξιδιών. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου αυτούς που με ‘ξετρύπωσαν’ και με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. Το sport24 μου έδωσε την ευκαιρία να εκφραστώ σε ευρύ κοινό, όταν με διάβαζαν μόνο οι αναγνώστες του overlap.gr. Κι αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ…

Τίποτα, όμως, δε θα μου λείψει περισσότερο από την αγάπη και τη στήριξη των αναγνωστών. Δεν ξέρω αν θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν θα είμαι στο σπίτι μου: το overlap.gr

O Γιάννης Ιωαννίδης συνεργάζεται με το Sport24.grκαι αρθρογραφεί στο overlap.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ