OPINIONS

Θα κερδίσετε την Κυριακή… έτσι δεν είναι;

Θα κερδίσετε την Κυριακή… έτσι δεν είναι;
INTIME SPORTS

Η ήττα στο Βόλο ήταν δυσάρεστη παρένθεση. Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι "σταθμός". Ο Γιάννης Ιωαννίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και στέλνει... λακωνικά μηνύματα.

Όταν ακούς μετά από μόλις 6 επίσημα παιχνίδια (και με διακοπή πρωταθλήματος) ότι η ομάδα επηρεάστηκε από την κούραση, έχεις δύο επιλογές. Ή επισκέπτεσαι ψυχολόγο ή πηδάς από το μπαλκόνι.

Επειδή δεν έχω ούτε λεφτά για πέταμα ούτε σκοπό να δώσω τέλος στη ζωή μου, δε θα ασχοληθώ με το ατυχές αποτέλεσμα στο Βόλο. Σε τελική ανάλυση, τα λόγια είναι περιττά όταν το συναίσθημα κυριεύει το μυαλό. Ας πάει το… παλιάμπελο.

Το καταπίνουμε, γιατί το κύπελλο δεν αποτελεί πρωταρχικό στόχο για φέτος. Έτσι κατάντησαν τον Άρη. Σπρώχνουμε για να μπει μισό καρπούζι κάτω από τη μασχάλη. Που χώρος για δύο; Η κατάσταση είναι στριμωγμένη…

  • βαρεθήκαμε να παρουσιάζεται η ομάδα κατώτερη των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα

  • βαρεθήκαμε να βλέπουμε ‘τρύπες’ στην άμυνα και ανεξήγητα ατομικά λάθη

  • βαρεθήκαμε να ‘τα ρίχνουμε’ μονίμως στη διαιτησία για να κρύψουμε τη δική μας αναποτελεσματικότητα

  • βαρεθήκαμε να ακούμε αόριστες υποσχέσεις για χορηγίες, ‘επενδυτές βουνά’, Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου και ιστορίες επιστημονικής φαντασίας

  • βαρεθήκαμε τις ‘κίτρινες πεθερές’ που σκάβουν υποχθόνια το λάκκο του Άρη, ετοιμάζοντας ‘κηδεία’ με… ‘κούτρα κόλλυβα’ από τον ‘Lovely’

  • βαρεθήκαμε να περιμένουμε τα πορίσματα, τα test DNA των ‘ορφανών δανείων’ και τα investment funds from America.

Μέχρι πότε θα κάνει ο καθένας ‘το κομμάτι’ του’, αφήνοντας τον Άρη στο έλεος της αγωνιστικής ανυπαρξίας; Κανένας δεν απαιτεί κάτι παράλογο. Δεν υπάρχουν υπέρμετρες προσδοκίες, ούτε υπερβολικές απαιτήσεις. Οι φίλαθλοι ζητούν, απλώς, την υπεράσπιση των συμφερόντων του συλλόγου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πόση υπομονή χρειάζεται για να μας αποδείξετε ότι μπορείτε να πετύχετε το αυτονόητο;

Κλείστε στόματα

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα σας θεωρεί τελειωμένους. Οι μετοχές σας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκονται στο limit down. Τα gallops σας χρίζουν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Οι άμπαλοι δημοσιογράφοι σας απαξιώνουν. Οι κακοπροαίρετοι αφήνουν ‘αιχμές’ για την κακή αγωνιστική απόδοση. Οι αντίπαλοι σας χλευάζουν και κάνουν τα ονόματά σας ειρωνικά συνθήματα.

Μόνο ο κόσμος του Άρη πιστεύει στις δυνατότητές σας και τη μεταμόρφωση της ομάδας. Προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσετε τον Παναιτωλικό. Η επιστροφή του Αγκάνθο είναι η ‘αφορμή’. Η ώθηση της κερκίδας το ‘καύσιμο’. Εσείς έχετε τα πινέλα, εσείς και τη μπογιά…Ζωγραφίστε τον Άρη που ονειρεύεστε.

Κανένας δε σας πιέζει για τίποτα. Δε χρειάζεται άγχος. Ακόμα κι αν χάσετε από Παναιτωλικό, πάλι φίλοι θα είμαστε. Κι από τον Πανιώνιο να χάσετε, δεν τρέχει τίποτα. Και μέχρι το Δεκέμβριο να χάνετε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα πρέπει, όμως, στο τέλος να κάνετε 14 στα 14. Γιατί η ομάδα θα σωθεί, είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι… Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε.

O Γιάννης Ιωαννίδης συνεργάζεται με το Sport24.grκαι αρθρογραφεί στο overlap.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ