OPINIONS

Ξεφτιλιστήκατε! Δε θα μας κοιμίσετε…

Ξεφτιλιστήκατε! Δε θα μας κοιμίσετε…
Ολίσε

Ξεφτιλίστηκαν όσοι επένδυσαν στην προπαγάνδα για τον Σιδηρόπουλο. Ξεφτιλίστηκαν όσοι δήλωναν πως δεν υπάρχει φαβορί. Θα τους αφήσουμε να πετύχουν το σκοπό τους; Ο Γιάννης Ιωαννίδης απαντάει…

Οι ίδιοι opinion makers που δημιούργησαν κλίμα εναντίον της διαιτησίας, μιλάνε τώρα για ψυχή, πάθος και θέληση. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Άρης αποπνέει υγεία, επειδή προηγήθηκε στην Τούμπα και έχασε…μόνο 3-1.

Πόσο χαμηλά έπεσε, τελικά, ο πήχης της αξιοπρέπειας;

Υπό normal συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη για το διασυρμό μετά την είσοδο των Στοχ-Λούκας-Βούκιτς και ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Άρη να παραδεχτεί την αποτυχημένη προσέγγισή του ντέρμπι. Τίποτα, όμως, δε γίνεται φυσιολογικά σε αυτό το σωματείο…

Κανένας δε ντρέπεται για τα λάθη του. Κανένας δεν κατακρίνεται για τις επιλογές του. Κανένας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες για το ανεπαρκές roster, που ‘αναγκάζει’ τους αριανούς να αισθάνονται υποσυνείδητα ικανοποιημένοι μετά από μία 3άρα.

Η σκληρή πραγματικότητα

Ο Στέφενς χρησιμοποίησε τον Τζαβέλα σε θέση center back και πέταξε έξω τα αστέρια της ομάδας. Κι όμως, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Παρά την… ‘πειραματική 11άδα’, έκλεισε τον Άρη στα καρέ του, κέρδισε πολλά κόρνερ και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ.

Οι ασπρόμαυροι είχαν πρόβλημα στην ‘τελευταία πάσα’ και αναποτελεσματικότητα στην τελική ενέργεια. Κατάφερναν, ωστόσο, να πανικοβάλλουν την άμυνα των φιλοξενούμενων με την παραμικρή αφορμή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι αποκρούσεις του Διούδη, η ποδοσφαιρική ανωριμότητα των Ολίσε-Λόρενς και η κούραση του Σαλπιγγίδη κράτησαν τον Άρη στο παιχνίδι. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η εμφάνιση των κιτρινόμαυρων ήταν θετική. Όπως δήλωσε, άλλωστε, και ο Στέφενς στη συνέντευξη τύπου: «…ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας». Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Ο ΠΑΟΚ είχε:

  • κατοχή που ξεπέρασε τα ποσοστά του 70%-30%

  • 22 σουτ και 1 κεφαλιά

  • 12 κόρνερ

  • 42 κλεψίματα

Αναρωτιέμαι…Εάν ο Στέφενς δεν αποφάσιζε να λύσει τα ‘προσωπικά’ του προβλήματα μέσω των επιλογών της 11άδας, ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα; Λυπάμαι, αλλά δεν πρόκειται να πανηγυρίσω επειδή ο Άρης δε μάζεψε 4 από το πρώτο ημίχρονο.

Ντροπή…

Η ομάδα δεν πίστεψε ότι μπορεί να κρατήσει το 0-1, μετά τις αλλαγές του Στέφενς. Πέταξε λευκή πετσέτα και κινδύνευσε να δεχτεί 5 γκολ σε 20 λεπτά. Είναι ντροπή για τον κόσμο να μην αγανακτεί μετά από μία 3αρα στην Τούμπα. Είναι ντροπή να ανεχόμαστε ακόμα την κοροϊδία της διοίκησης.

Το όραμα έχει χαθεί. Δεν υπάρχει, όμως, περίπτωση να δεχτούμε τον «στημένο επενδυτή» που περίμενε τον «στημένο διασυρμό» στην Τούμπα.

Προσπαθούν να απαξιώσουν πλήρως την ομάδα, να μας κοιμίσουν και να τους δώσουμε ‘λευκή επιταγή’ για να επιστρέψουν σε κόκκινο χαλί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το προσωπείο τους άλλαξε. Έχει, πλέον, χρώμα….Βολιβίας. Δε θα επεκταθώ προς το παρόν. Προσεχώς θα υπάρξουν εξελίξεις και θα αναφερθώ εκτενέστερα…

O Γιάννης Ιωαννίδης συνεργάζεται με το Sport24.grκαι αρθρογραφεί στο overlap.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ