OPINIONS

Η οικογένεια του Άρη …κοιμάται ήσυχη

Η οικογένεια του Άρη …κοιμάται ήσυχη

Επιτέλους, ο Άρης μπήκε στο σωστό δρόμο. Ο- αρκετά προβληματισμένος μετά την ήττα από τον Πλατανιά- Γιάννης Ιωαννίδης εξηγεί με το φτωχό του το μυαλό για ποιο λόγο πλέον μπορεί να κοιμάται ήσυχος! Αφήστε το σχόλιό σας.

Ομολογώ ότι ήμουν αρκετά προβληματισμένος μετά την ήττα από τον Πλατανιά. Για το φτωχό μου το μυαλό, η απώλεια 10 βαθμών σε 4 εντός έδρας παιχνίδια ισοδυναμούσε με καταστροφή.

Ευτυχώς για μίζερους ανθρώπους σαν κι εμένα, υπάρχει ο κ. Άρης Στεφανίδης. Ένας έμπειρος ανιδιοτελής αριανός που χαίρει ευρείας αποδοχής και (μάλλον) διαθέτει ‘inside information’ που με καθησύχασαν. Παραθέτω αποσπάσματα από τις δηλώσεις του (όπως αναπαράχθηκαν στα κιτρινόμαυρα sites):

  • Για ομάδα, διοίκηση, προπονητή: « εκείνο που βλέπω είναι ότι γίνεται μία υπέρ προσπάθεια. Έχουμε στη διοίκηση έναν καταξιωμένο πρόεδρο που δουλεύει δύο 8άωρα την ημέρα αμισθί, έχουμε τον καλύτερο –κατά την γνώμη μου- προπονητή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βάσει βιογραφικού αλλά και της δουλειάς που κάνει».

  • Για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου: « προσωπικά το δήλωσα στον πρόεδρο ότι θα συμμετάσχω στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δίπλα μου πιστεύω κι άλλοι. Υπάρχουν αριανοί που έχουν την άνεση να συνεισφέρουν. Ο κ. Δασυγένης είναι αριανός από τα σπλάχνα. Έχει δώσει πολλά στον Άρη, έχει το νου και την γνώση, είναι ορεξάτος. Είναι λίγο πρώιμο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ενδιαφερόμαστε για την πορεία του Άρη. Διοικητικά δεν θέλω να συμμετάσχω ενεργά».

Εικάζω ότι αυτό που ‘χάλασε’ τους περισσότερους είναι ότι ο κ. Άρης Στεφανίδης δε θέλει να συμμετάσχει ενεργά στη διοίκηση. Το προσπερνάω, όμως, γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος θα τον πείσει να αλλάξει γνώμη. Στην τελική, ακόμα κι αν είναι ανένδοτος, ίσως καλύψει το ‘κενό’ ο γιος του (ο οποίος έχει αποδείξει τις ικανότητές του κατά την παραγοντική σταδιοδρομία). Είμαι πεπεισμένος ότι η οικογένεια Στεφανίδη θα αφουγκραστεί την αγάπη των αγνών φιλάθλων και θα βοηθήσει τον Άρη να αναστηθεί.

Περί…οικογένειας ο λόγος

Νιώθω περηφάνια για τη λειτουργία των θεσμών στον Άρη. Τολμώ να πω ότι ο σύλλογος θυμίζει καλοκουρδοσμένο ελβετικό ρολόι που δουλεύει αδιάκοπα, προσφέροντας όραμα για το μέλλον. Μετά από χρόνια, η θαλπωρή της ‘οικογένειας’ ζεσταίνει τις ψυχές των οπαδών και η λέξη ‘εμπιστοσύνη’ χαρακτηρίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις των παραγόντων. Η καχυποψία ανήκει στο παρελθόν:

  • οι χορηγίες του 1,4 εκατομμυρίου Ευρώ δεν έχουν, ακόμα, ανακοινωθεί. Κανένας, όμως, δεν ανησυχεί γιατί όλοι εμπιστεύονται τη διοίκηση

  • το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου δεν έχει δημοσιευτεί και η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Κανένας, όμως, δεν ανησυχεί γιατί όλοι εμπιστεύονται τη Λέσχη

  • ο ΑΣ φημολογείται ότι θα ανακαλέσει τα πληρεξούσια στη Λέσχη και να γίνει αυτός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Κανένας, όμως, δεν ανησυχεί για τις ανυπόστατες παραφιλολογίες. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν συμβεί θα είναι για το καλό του Άρη

  • οι σουίτες στο Χαριλάου είναι κατάμεστες από επιφανείς φιλάθλους, αλλά τα έσοδα από τα VIP δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Κανένας, όμως, δεν ανησυχεί. Σίγουρα, άπαντες συνεισφέρουν οικονομικά διότι αισθάνονται υποχρεωμένοι να υπηρετήσουν την ιδέα στην οποία πίστευαν από μικροί.

Επιτέλους…

Οι opinion makers έχουν αντιληφθεί το έργο που επιτελείται και στηρίζουν τους παράγοντες που εργάζονται πυρετωδώς για βρεθεί φως στο τούνελ. Κανένας δεν ‘τραυλίζει δημοσιογραφικά’, ούτε κάνει δημόσιες σχέσεις. Είναι όλοι τους ξεκάθαροι και παίρνουν σαφή θέση για την κατάσταση στον σύλλογο.

Ευτυχώς, ο Άρης μπήκε στο σωστό δρόμο. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι…

O Γιάννης Ιωαννίδης συνεργάζεται με το Sport24.grκαι αρθρογραφεί στο overlap.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ