OPINIONS

Η πλάκα του Μαρινάκη με τον Τζιμπούρ

Η πλάκα του Μαρινάκη με τον Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Το σπάσιμο που κατάφερε να κάνει στους υπόλοιπους ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, και ειδικότερα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ με την απόκτηση του Τζιμπούρ..

Ο Μαρινάκης δεν πήρε τον Τζιμπούρ ούτε γιά να δυναμώσει τον Ολυμπιακό στην επίθεση, ούτε γιά να βοηθήσει τα πλάνα του Βαλβέρδε.

Ο προπονητής δεν είχε ζητήσει παίκτη και στην πραγματικότητα δεν ήθελε ούτε τον Μανιάτη από τώρα. Φαινόταν καλυμένος με όσους είχε.

Αλλού είναι το θέμα, λοιπόν. Το σπάσιμο που κατάφερε να κάνει στους υπόλοιπους ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, και ειδικότερα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ.

Προσέξτε: Παρασκευή βράδι έκλεινε ο Τζιμπούρ γιά τους επόμενους έξι μήνες. Σάββατο πρωί κουβέντιαζαν ο Γόντικας με τον Φερέιρα και τον Φρέιτας γιά να αποφασίσουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν καμιά μεταγραφή, επειδή δεν γίνεται να φύγει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και δεν υπάρχουν λεφτά ούτε γιά τον Ντιέ της Καβάλας.

Και Σάββατο απόγευμα έσκαγε μύτη στα περίπτερα "Το Βήμα της Κυριακής" με τη συνέντευξη του Αδαμίδη, εκεί όπου ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε ουσιαστικά στους οπαδούς να ξεχάσουν τις μεταγραφές και την ενίσχυση της ομάδας, γιατί από το καλοκαίρι και μετά δεν θα υπάρχουν λεφτά, παρά μόνο γιά το συμβόλαιο του Σκόκο και αν...

Δεν το λέει κανένας ξεκάθαρα, άλλα όλοι το παραδέχονται κρυφά, ότι και γιά τον Παναθηναϊκό και γιά την ΑΕΚ, αν δεν γίνει κάτι το θεαματικό που θ' αλλάξει τη σημερινή μαύρη κατάσταση, με τα νέα πλάνα που θα βάλουν μπροστά μόλις τελειώσουν (και όπως τελειώσουν) το εφετινό πρωτάθλημα, δεν θα έχουν στην ενδεκάδα τους ούτε κάποιον μέτριο σέντερ φορ τύπου Τζιμπούρ.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι αναγκασμένος να πουλήσει τον Σισέ γιά να βγάλει τη χρονιά, ενώ η ΑΕΚ δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει ούτε τον Μπλάνκο. Ολα τα άλλα είναι παραμύθια γιά να συντηρούνται τα όνειρα των τυφλών οπαδών...

Αντίθετα, στον Ολυμπιακό πήραν τον Τζιμπούρ σαν τρίτη λύση, πίσω από τον Μιραλάς και τον Πάντελιτς, στη θέση που είχε μέχρι προχθές ο Νέμεθ.

Γιατί μπορεί εδώ και μερικές μέρες να διαβάζουμε στα κόκκινα πρωτοσέλιδα γιά το πόσο τρανταχτή μεταγραφή ουσίας έγινε, και να εκστασιάζονται οι απανταχού γαύροι, και να φαντασιώνονται τα... άλλα κόλπα που θα κάνει με τον Μιραλάς όταν θα παίξουν δίπλα - δίπλα, αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιό απλά:

Τον Τζιμπούρ μέχρι τώρα δεν τον έχει ζητήσει καμιά ομάδα στην Ευρώπη, γιά να πείς ότι έχει κάνει το απαραίτητο κλικ σε κάποιους προπονητές, άρα καλά έκανε ο Ολυμπιακός κι έτρεξε να προλάβει άλλους υποψήφιους που θα ήθελαν να τον αρπάξουν με σοβαρά λεφτά.

Αλλωστε, "ο Αλγερινός τρομοκράτης", που ξεκίνησε την ελληνική του καριέρα από τον Εθνικό Αστέρα κι από κεί και πέρα όπου πήγε δημιούργησε περισσότερα προβλήματα απ όσα έλυσε, είναι από τους πιό υπερτιμημένους που υπάρχουν στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά.

Ο Μαρινάκης, λοιπόν, τον έκανε δικό του κόντρα και στην επιθυμία του προπονητή του, όχι γιά να λύσει κάποιο πραγματικό πρόβλημα της ομάδας, αλλά γιά να κάνει μιά πλακίτσα στους υπόλοιπους, αφού ξέρει ότι οι μεν δεν είχαν τα λεφτά να τον κρατήσουν, οι δε δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν οικονομικά τις απαιτήσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ