OPINIONS

Ολυμπιακός: Θέλει τον καλό Καμαρά στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά δεν έχει γυρίσει στη δράση όπως θα ήθελε μετά τη θλάση του και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ καλείται να ξαναβρεί τον εαυτό του για να αποτελέσει τον "εφιάλτη" του Μπίσεσβαρ.

Ο Ολυμπιακός έχει την Τετάρτη (6/2, 17.00) τον αγώνα Κυπέλλου με την Λαμία, ωστόσο, οι επιλογές του Μαρτίνς στην αποστολή για την Φθιώτιδα απλώς επιβεβαιώνουν το... αυτονόητο. Ότι το μυαλό όλων είναι κυρίως στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (10/2, 19.30). Διαφορετικά δεν θα είχε σκοπό ο Μαρτίνς να αλλάξει όλη την ενδεκάδα με την Λαμία...

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση έχει να κάνει με την παρουσία του Καμαρά στη 19άδα που θα βρεθεί στην Λαμία. Και το λέμε αυτό, γιατί ο Αφρικανός χαφ προορίζεται για βασικός στην Τούμπα στο πλευρό του Γκιλιέρμε. Ο Καμαρά δεν έχει επιστρέψει σαν τον παλιό Καμαρά από τη θλάση που τον είχε αφήσει για περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. Ούτε με τον Αστέρα Τρίπολης, ούτε με τον Πανιώνιο ήταν ο παίκτης που έμπαινε... Ταλιμπάν στις φάσεις όπως έκανε πριν από τον τραυματισμό του. Σαν να έδειχνε να είναι λίγο επιφυλακτικός στις κινήσεις του.

Ενδεχομένως η απόφαση του Μαρτίνς να τον πάρει στην Λαμία, να έχει να κάνει με το να του δώσει αγωνιστικό ρυθμό, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος την Κυριακή (10/2) στην Τούμπα. Ο καλός Καμαρά με το καθαρό μυαλό και με τις αμυντικές αρετές του είναι υπεραπαραίτητος στον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ.

Φαντάζει δύσκολο ο Μαρτίνς να πάει π.χ. με τριάδα Γκιλιέρμε, Νάτχο και Φορτούνη, καθώς ο Νάτχο δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι φημίζεται για τις ανασταλτικές του υπηρεσίες. Όχι ότι δεν είναι καλός, αλλά αμυντικά δεν είναι... Καμαρά. Ο άσος από την Γουινέα λοιπόν είναι υπεραπαραίτητος στον Ολυμπιακό της Τούμπας, γιατί χάρη στα τρεξίματά του έχει την ικανότητα να προκαλέσει προβλήματα σε έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος, τον Μπίσεσβαρ.

Στο πρώτο ματς του Φαλήρου ο Ολλανδός είχε περάσει στα «φτερά» της επίθεσης και ο Πέλκας ήταν αυτός που είχε τον ρόλο του επιτελικού χαφ. Ο Μπίσεσβαρ με την ΑΕΚ έπαιξε πίσω από τον φορ (το διάστημα που ήταν με 11 ο ΠΑΟΚ) και το ξέρουν άπαντες στον Ρέντη ότι ο Ολλανδός αν βρει χώρους, τότε είναι ικανός για να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα...

Οπότε, το δίδυμο Γκιλιέρμε – Καμαρά στην παρούσα φάση μοιάζει αδιαμφισβήτητο! Εκτός πια κι αν ο Καμαρά δείξει στην Λαμία ότι δεν έχει ξεπεράσει (κυρίως ψυχολογικά) τον σοβαρό τραυματισμό του.

Για τους υπόλοιπους παίκτες που θα βρεθούν στην ενδεκάδα της Τούμπας, αν εξαιρεθεί η θέση του φορ (Γκερέρο φαβορί, Χασάν αουτσάιντερ), όλες οι υπόλοιπες θα πρέπει να θεωρούνται «καπαρωμένες». Μπορεί να απομένουν ακόμα πέντε μέρες εώς το ντέρμπι της Τούμπας, όμως, ακόμα και από τις επιλογές του Μαρτίνς για την Λαμία, μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε τι έχει στο μυαλό του για την Κυριακή (10/2).

Οι Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Λάζαρος, Ποντένσε, Φορτούνης και Γκερέρο ή Χασάν προβάρουν φανέλα βασικού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Με Αβραάμ Παπαδόπουλο στη Λαμία
Ολυμπιακός: Ο κομβικός ρόλος του Κριστιάν Καρεμπέ
Οριστική δικαίωση Χριστοδουλόπουλου από το Διαιτητικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ