OPINIONS

Τσάρος και ελικόπτερο

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ που γίνεται... Κάιλ Χάινς και τον Ολυμπιακό που θα ψάξει νέο "σκιάχτρο".

Εν καιρώ πανδημίας γίνεται "παιχνίδι" με μεταγραφές και διαπραγματεύσεις; Αυτή είναι η πιο σωστή ερώτηση που μπορεί να γίνει τούτη την εποχή. Βλέπετε, ακόμη και στην Ιταλία που ο κορονοϊός οργιάζει, οι αθλητικές εφημερίδες, όλο και κάποιο σενάριο θα βρούν να αναπτύξουν κυρίως για ποδόσφαιρο. Κουβέντα να γίνεται. Στην περίπτωση όμως της ΤΣΣΚΑ και του Νίκολα Μιλουτίνοβ, οι κουβέντες έχουν γίνει.

Ο Σέρβος σέντερ για τους Ρώσους θεωρείται παίκτης τους και οι πληροφορίες τον θέλουν ακόμη και να έχει υπογράψει προσύμφωνο. Βέβαια αυτού του είδους οι πληροφορίες, είναι και ολίγον τι ρισκαδόρικες, μιας και γεννιέται το εύλογο ερώτημα: " Πώς είναι δυνατόν να 'χει κάποιος συμβόλαιο και να βάζει και αλλού την υπογραφή του;".

Ελάτε τώρα, υπάρχουν και τέτοιου είδους χαρτιά, που δεν είναι για επίσημη κατάθεση! Τέλος πάντων, στην ιστορία μας, ο Νίκολα είναι κοινό μυστικό ότι μπήκε στο στόχαστρο των Ρώσων εδώ και πολύ καιρό. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε ολόκληρο σκηνικό με την ΤΣΣΚΑ να κάνει πρόταση, τον Ολυμπιακό να αρνείται, τον μπασκετμπολίστα να φέρεται (από δημοσιεύματα) ενοχλημένος, αλλά τελικά να μπαίνει ο άνθρωπος στο γήπεδο και να παίζει μια χαρά με την ομάδα του λιμανιού.

Οι μήνες πέρασαν και ο Μιλουτίνοβ θεωρείται παίκτης της "αρκούδας", με τους Ρώσους να υποστηρίζουν ότι αυτό οριστικοποιήθηκε τέλη Μαρτίου. Μένει να δούμε λοιπόν αν "τελεσιδικήσει" η υπόθεση και ο Νίκολα πάρει τον δρόμο που πήρε πριν λίγα χρόνια ο Κάιλ Χάινς.

Η διαφορά τους βέβαια, είναι, ότι ο Ολυμπιακός με τον Αμερικανό κατέκτησε δυο Ευρωλίγκες ενώ με τον Σέρβο όχι. Και εδώ κολλάει το επιχείρημα ορισμένων ...αντιπολιτευτικών στην ελληνική ομάδα που πάντα τόνιζαν " ο Ολυμπιακός θέλει αθλητικούς ψηλούς, καλός ο Μίλου, έμαθε στην πλάτη μας, αλλά και τι πήραμε με αυτόν σέντερ;".

Δεχόμαστε και την άποψη λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός θέλει "ελικόπτερα". Και το ξέρουν και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι (που δείχνουν αγριεμένοι εδώ και τρεις μήνες), αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που έχει το ταλέντο να βάζει το χέρι στο τσουβάλι με τους ξένους και συνήθως να βγάζει κάτι καλό. Κυκλοφόρησε το όνομά του Μάρτιν, του ψηλού της Μπούντουτσνοστ.

Όταν όμως φεύγει ο Μιλουτίνοβ, τότε θες έναν αθλητικό ψηλό πρώτης γραμμής, διαφορετικά κινδυνεύεις να "κάψεις" τον Οκτάβιους Έλις που είναι σούπερ για τον ρόλο του, γουστάρει που παίζει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν θα 'ναι ακόμη καλύτερος. Δε ξέρεις όμως αν μπορεί να είναι ο βασικός σέντερ σου. Να είναι ο λεγόμενος πρώτος. Μπορεί να είναι ο ιδανικότερος δεύτερος του πλανήτη και αυτά ο Μπαρτζώκας τα προσέχει πάρα πολύ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ